"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rüyamımı Yorumlayabilecekler var mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sabetay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sabetay

Kayıtlı Üye
Rüyamda, Büyük bir yılan evimizin çatısından aşağı doğru sarkıyordu ve bir tane de kedi, yılanın kafasını yalıyarak aşağı doğru gelmesine yardımcı oluyordu. Yılan büyük ve gri renk'de idi sıçrayarak uyandım.

Bildiğim kadarıyla yılanın renginin koyu renkte ve sizi korkutarak görünmesi bir düşmanınızın olduguna işaret. Birde o dusmana destek veren biri. Aksi takdirde maddi güçe yorardım. Nacizane fikrim.

Hayvan rüyaları genelde kişiden kişiye göreceli olarak değişkenlik gösterir.Yılan halk arasında genel anlamda çağrıştırdığı şey düşmanlık nefret gibi durumları gösterse de şifayı, gücü ,içgüdüleri (hayvani doğamızı) ,uyanışı da akla getirir.Kedide aynı özellikleri içermektedir.Ki siz hane içerisinde görmüşsünüz biraz düşünün bakalım.Hemen olumsuz anlamda düşünmeyin...sevgiler..

Bence eğer bilinçaltı değilde işaretçi rüyalardansa, bir düşmanınız var ama bu düşman tek değil ve bu düşman, yakınınızda olan, dost bildiğiniz birisi tarafından sinsice size kışkırtılıyor ve sizi can evinizden vurması için yavaş yavaş üzerinize yönlendiriyor.. Kışkırtan kişi, düşmanı savuşturup sırtınızı yaslayabileceğinizi düşündüğünüz kişilerden birisidir benim fikrimce.. İyi mabetler...

Rüyamda, Büyük bir yılan evimizin çatısından aşağı doğru sarkıyordu ve bir tane de kedi, yılanın kafasını yalıyarak aşağı doğru gelmesine yardımcı oluyordu. Yılan büyük ve gri renk'de idi sıçrayarak uyandım.

Allah korusun sizi, bu rüya ile cok meskul olmayin en güzeli unutun.

Sizinle ya da ailenizle münakaşa edecek birini sakinleştirecek bir hanım diye yordum ben.. Sabah sabah nasıl aklıma geldi bilmiyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri