Karakedi96
Kayıtlı Üye
Merhaba geçen gün bir konu açmıştım paspasıma biri tuhaf bişey dökmüştü diye sonra sirkeli suyla her yeri silip paspası atmıştım. dua okudu bir tanıdığımız bana akşam sonra uyudum gece rüyamda adalardan birine gitmiştim kedim kucağımda bu sırada, adanın bir kısmı gayrimüslimmiş rahibeler görüyorum her yerde sonra bir kilisenin önüne geliyoruz kedim kilisenin içine kaçıyor kiliseye girmeye çalışıyorum fakat rahibeler izin vermiyor kalabalık yaşlı bir rahibe grubu tatlı tatlı konuşuyorlar bütün bu olaylar olurken yanımda eski sevgilim var kendisi Ermeni elimden tutuyor bütün rüya boyunca, kiliseye giremeyince vazgeçip adada dolaşıyoruz beni koruyor falan adadayken bir ara kayboluyor adadada yerler hep yılan oluyor bi şekilde uçarak kurtuluyorum yılanlardan hemen olayın üstüne bu rüyayı gördüğüm için merak ettim birisi yorumlayabilirse çok mutlu olurum 
Bu arada eski sevgilimle bir iletişimimiz yok ayrılalı bir buçuk ay falan oluyor hatta yeni sevgilisi var

Bu arada eski sevgilimle bir iletişimimiz yok ayrılalı bir buçuk ay falan oluyor hatta yeni sevgilisi var