"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rüyamdan kalkinca uyanamamak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan duchae
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

duchae

Kayıtlı Üye
Merhaba ben yeniyim, doğru yere mi açtım konuyu emin değilim kusura bakmayın. Yardıma ihtiyacım var.

Ben genelde saat 8.30 gibi uyanan bir insanımdır. Bu sabah yaşanan hadiseden kaynakli korkuyla karışık bir şekilde saat 7.05te uyanmama neden olan bir olay bu. Sabah rüyamda kafamın içinde bir müzik çalmaya başladı. Ne olduğunu anlayamadım, kulaklarım sağır olucakmış gibi hissettim. Sonra babamla kardeşimin sesini duymakla birlikte babama ne oldu napıyorsunuz diye sordum. Babamın cevabı kar tutmuş oldu. Camdan baktıklarını tahmin ederekten gözümü açmaya çalıştım, gözümü açtığımda her yer karanlıktı ve kafamı çevirip babamla kardeşimin silüetini gördüm. Aynı auralarını gözlemlemek gibiydi. Sonrasında her zaman kaçırdığım alarmım çalmaya başladı. Kafamı diğer tarafa çevirip alarmı kapattım. Telefon ekranı gözüküyordu. Tekrar babamlara bakmak için kafamı çevirdiğimde yine onların silüetini gördüm. Onlar odamdan çıktıktan sonra baba göremiyorum diyerekten korkmaya başladım ve nefes alamadım. Birkaç kere daha gözümü kırpıştırdıktan sonra tekrar gözümü açtığımda odamı görebiliyordum. Bunların hepsi 3dk içerisinde falan oldu. Ne olduğunu anlayamadım çünkü bütün yaşananlar boyunca arkadaki çalan müzik devam etti. Sanki çıkmaya çalıştığım ama çıkamadığım bir rüyadaydım. Umarım bana yardımcı olabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

Geri