"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rüyamdaki varlıklar

Alice amundsen

Kayıtlı Üye
Rüyamda bir evin değişik odaları var odaları geziyorum odalardan birinde koltukların hepsine beyaz çarşaf serilmiş üzerinde kefenimsi giysiler giymiş insan benzeri başına bir örtü geçirmiş varlıklar var hiçbirinin yüzü gözükmüyor kağıtlara arapça muska vefk veya büyü gibi birşeyler yazıyorlar böyle şeyler yapmayın günah diyorum hiçbiri konuşmuyor odalardan diğerine gittiğimde küçük boylu biri beyaz çarşaflı örtülmüş koltuklara seslenerek görünmeyen birileriyle konuşuyor birşeyler anlatıyor bende gidip koltuklardan birine oturuyorum o kişi bana işi bozdum gibilerinden bana bağırıyor tam kaçarken görünmeyen bir şeye çarpıyorum o zaman varlıkların ne olduğunu anlıyorum özür dilerim gibi seyler söylüyorum o küçük boylu kişo ise bana korkma sana birşey olmayacak diyor rüyam hakkında yorum

Merhaba, yüzlerini göremediğiniz varlıklar muhtemelen 5 boyuta ait kara iblislerdir. Sizi tuzağa çekmeye çalışmışlar. Nrem dönemi (derin rüya) bir rüya görmüşsünüz. İradenizib gücünü sınamışlar. Gerçek hayatınızda ise olabilirliği yüksek kötü bir haber alacaksınız muhtemelen. Dikkatli olmanız gerekmektedir.

Bilginize Saygılarımla

Merhaba, yüzlerini göremediğiniz varlıklar muhtemelen 5 boyuta ait kara iblislerdir. Sizi tuzağa çekmeye çalışmışlar. Nrem dönemi (derin rüya) bir rüya görmüşsünüz. İradenizib gücünü sınamışlar. Gerçek hayatınızda ise olabilirliği yüksek kötü bir haber alacaksınız muhtemelen. Dikkatli olmanız gerekmektedir.

Bilginize Saygılarımla

Böyle bir rüya ne anlama gelir sizce bende pek iyi hisler uyandırmadı ama rüya yorumlayacak bilgim yok. Bunu soran arkadaşa cevap yazan kimse olmamış.

Geri