"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rüyamda siyah bir varlık gördüm..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Üye silindi 62166
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ü

Üye silindi 62166

Rüyamda ailemle beraberdim dün görmüştüm yanılmıyorsam bu rüyayı gökyüzünde bizimle beraber uçan siyah bir ruhani gördüm... Yüzü gözü yoktu kanatları vardı..
biraz irkildim diyebilirim...

Öncelikle bu saatlerde rüyatı anlatırken gündüzün yüzü suyu hürmetibe olmasına temenni ederim. Biraz daha detay verirseniz daha anlamlı yorumlar çıkar. Ancak bu kısacık bilgi dahilinde: Aile içinde bir takım problemler yaşanacığına amma madi amma manevi problemlerin bütün aile bireylerini etkileyeceği ile ilgili çağrışımlar geliyor.

Öncelikle bu saatlerde rüyatı anlatırken gündüzün yüzü suyu hürmetibe olmasına temenni ederim. Biraz daha detay verirseniz daha anlamlı yorumlar çıkar. Ancak bu kısacık bilgi dahilinde: Aile içinde bir takım problemler yaşanacığına amma madi amma manevi problemlerin bütün aile bireylerini etkileyeceği ile ilgili çağrışımlar geliyor.
Hocam kısa bir rüyaydı İşin garip yanı yüzü yoktu kocaman siyah bir uçan varlıktı rüyamda ben nereye gitsem oda gökyüzünden geliyordu.
rüyayı dün gördüm. Bugün paylaşayım dedim...

Bu tür rüyaları genelde stres ve genel yaşamın zorlukları tetikler. Bu konu üzerine çok kafa yormayın ve kendinizi tedirgin hissettiğinizde sevdiğiniz/koruma hissi veren duaları okuyun. Tekrara düşmediği müddetçe her rüyadan bir şey çıkarmak anlamsız olur değil mi? Seçtiğinizi yaşarsınız. Korkmayı ve dirençsizliği seçmeyin. Tanrı'nın ışığı yolunuzu aydınlatsın.

Geri