Rüyamda öyle bir çarpıldım ki..

Alice amundsen

Kayıtlı Üye
Sabah ezanına yakın ,çok korkunç bir rüya gördüm .Rüyamda annem aklıni yitiriyordu cin musallat olmuş , izmirde önemli bir hoca varmış oraya gitmesi gerekiyormuş; oraya götürüldü sonra tekrar eve geldiğinde odasına girdim iyil olduğunu söylüyorduki ,birden kendimi mezarlık benzeri çorak bir arazide buldum . Çok kötü bir sekilde çarpılmıştım, ağzım yüzüm yamulmuş, kollarım çarpılmış aklımı tamamen yitirmiştim hiçbir şekilde hareket edemiyordum felç inmiş kaskatı olmuştum bunu hissediyordum. Derken , orada kesik bir ağacın üstünde yüzü maymuna benzeyen burnu olmayan, gözleri kedi gözüne benzeyen belden aşağısı toynak ,havyan bacağı olan bir varlık oradan oraya koşuyordu . Bana bakıp bir takım sözler söylüyordu ,sonra bir baktım yerde bir kara kedi yatıyordu ,sonra dilimin bağı çözüldü ;ağzım uyuşmuştu ama zorlada olsa şöyle bağırdım ; Allah azgın cinleri kahretsin onları uzak etsin dedim ben böyle deyince birçok ağızdan yüksek sesle bir inilti ve köpek ulumasıma benzer bir ses duydum ve uyandım çok ama çok korkunçtu böylesini korku filmlerinde dahi görmedim , abdestli bir şekilde birçok defa ayetel kürsi okuyarak yattım ... kötü rüyaları cinlerin gösterdiğinin biliyorum fikirleriniz nelerdir ?

Anlamlı bir rüya sembollerle verilmiş mesaj. O mesajın ne olduğunu kendin çözebilirsin.
Kesik ağaç, şeytan tasviri (maymuna benzer yaratık), mezarlık benzeri çorak arazi ve diğer hayvanlar, sesleri.
Bu aralar enerjiler çok ağır hayvan katli sonucunda (orman yangınları) kötü varlıklar serbest dolaşır oldu.. Hayvanlar insanların gezegenin koruyucusudur, insanlar farkında değil ama onlar olmasa varlıkların delirttiği insan nüfusu epeyce artar.
Yani açıkcası akıbetimizi görmüşsün sanki, fare gibi oynayacaklar bizimle. Ama özel olarak seni bağlayan kısmını bilemem.

Ek olarak ağaçların koruyucu özelliği var, 5G frekansına engel oluyor, insanların tamamen kontrol altına alınması için ağaçlar ve hayvanlar yok ediliyor. Bu arada cinler alemi yapay zekaya entegre oldu araştırma videosunu youtube da bulabilirsin. Eğer salgın hastalık, kıtlık, kuraklık, deprem, yangın, savaş sonucu hayatta kalsak bile uğraşmamız gereken pek çok şey olacak.

Geri