"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rüyamda gördüğüm şeyin gerçekleşmesi için?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan oceanic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oceanic

Kayıtlı Üye
Rüyamda gördüğüm şeyin gerçekleşmesi için uygulayabileceğim bir şeyler var mıdır? Büyü olur dua olur bir yerde 1 kez fatiha 11 kez ihlas okunur diye gördüm ama bunun dışında var mı? :)

Keşke böyle bir dua olsa.Varmı?İlk ben okurum.Rüyalarımla ilgili kafamda deli sorular,malûm hassas tarafım.Keşke olsa.

Rüyanda gördüğün için gercekleşmez belki, gercekleşeceği için rüyanda görmüşsünüzdür. İstediğiniz şey mümkün mü bilemem, rüyada görülen şeyi istemek ve rüyada görülmeyen bir şeyi istemek ayni şey bence. İsteklerimiz rüyada görüldüyse bu onu daha ulaşılabilir yapmıyor. Kısaca bir şeyi istemek, istenen bir şeyi oldurmak için sitede uygulamalar var. Ama benim görüşüm rüyada görüleni istemenin, normal isteklerimizden farkı yok, rüyalar bir ayrıcalık vermiyor yani...

İlk defa böyle bir istekle karşılaşıyorum genelde istenilen şeyi rüyada görmeyi isterler :)

Selam

senin istediğin sey akla mantığa aykiri deyilse neden olmasin?
Ben olucagina inanıyorum. Sadece doğru istemeyi bileceksin.
sen gonulden istedikten sonra niyetin de guzel ise.allahin sadece kun demesine bakar.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri