"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rüyamda gördüğüm iki küçük kız

Asyandiamonds

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ben bir rütel denedim tılsım tarzı tutmadı ama 3 gündür üst üste rüyamda birisi açık diğeri örgülü saçlı kız çocuğu görüyorum ve bana diyorlar ki mesela engeli kaldıracak ki kaldıracak ki diyorlar yada başka şeyler Söylüyorlar ve engeli kaldırdı o kişi yada yakınımın boşanıp geri geleceğini söylüyorlar ben bunlar ile tam iletişim nasıl kurabilirim Konuşmayı denedim ama yapamadım başına bu tarz bir şey gelen yada bu kızların adını bilen var mı

Arkadaşlar ben bir rütel denedim tılsım tarzı tutmadı ama 3 gündür üst üste rüyamda birisi açık diğeri örgülü saçlı kız çocuğu görüyorum ve bana diyorlar ki mesela engeli kaldıracak ki kaldıracak ki diyorlar yada başka şeyler Söylüyorlar ve engeli kaldırdı o kişi yada yakınımın boşanıp geri geleceğini söylüyorlar ben bunlar ile tam iletişim nasıl kurabilirim Konuşmayı denedim ama yapamadım başına bu tarz bir şey gelen yada bu kızların adını bilen var mı
Yani şuan biraz komik oldu ama cidden yaşayan kişi olarak değil

Basit bir rituel de olsa ehli olmadan yaptığınız için size musallat olmuslar.
Anladığım kadarıyla isteğin helal olmaması da cabası.
Dua edin bu kadarla kalsın.
Ne cesaret anlamıyorum...

Müjde, nur topu gibi 2 tane musallatın olmuş :)
Nasıl kendi başına işlem gördüysen kendi başına def etmeyi de bilirsin sanırım
İletişime geçmene de gerek yok merak etme onlar senle bu gidişle uzunca bir süre iletişim halinde kalırlar ;)

3.günden sonra gelmediler ama söyledikleri çoğu şey çıktı bu arada
Müjde, nur topu gibi 2 tane musallatın olmuş :)
Nasıl kendi başına işlem gördüysen kendi başına def etmeyi de bilirsin sanırım
İletişime geçmene de gerek yok merak etme onlar senle bu gidişle uzunca bir süre iletişim halinde kalırlar ;)
teşekkğrler seviyorum onları ? ve korkmuyorum onlarda farkında belki arkadaş oluruz

Musallat teşhisi koymuş herkes nedense, boşuna musallat diye panik yapmamak en iyisi, görmeden bilinmez çünkü

Geri