romeo713
Kayıtlı Üye
Rüyamda 20 yıllık komşumuzun kızını bana büyü yaparken gördüm..sonra bu beni kızarak kovalamaya başladı.ben onu can havliyle korkarak öldürdüm ama kan falan çıkmadı..ailemde gördü onlarda bende cok korktuk.öldürdüğüm kişi ufalarak beyaz bez yada wudu bebeği gibi bi şekle dönüştü korkudan onu aldım ve parçalara bölüp tuvalete attım
Tam atarken tuvaletin taşı yok oldu ve attığım ceset parçalarının nereye gittiğini görebiliyordum
Aşağısı kocaman uçsuz bucaksiz karanlık bi çukur oldu ve içinde değişik değişik hayvanlar ama hepsi tuhaftı sanki mutasyona uğrayıp iğrenç bi hal almışlardı..parçaları onlara attıkça kapıyorlardı
Sonra bi anda ter ve korku içinde uyandım kulağıma müthiş bir selâ sesi geliyordu cok net duyuyordum bir zaman sonra selâ okunmadığını bunun sabah namazı ezanı olduğunu anladim ama selâ sesi duyduğuma yemin edebilirim..
Içimde müthiş bi ferahlama var
Sizcr bunların anlamı nedir ?
Yayınlarsanız sevinirim
Tam atarken tuvaletin taşı yok oldu ve attığım ceset parçalarının nereye gittiğini görebiliyordum
Aşağısı kocaman uçsuz bucaksiz karanlık bi çukur oldu ve içinde değişik değişik hayvanlar ama hepsi tuhaftı sanki mutasyona uğrayıp iğrenç bi hal almışlardı..parçaları onlara attıkça kapıyorlardı
Sonra bi anda ter ve korku içinde uyandım kulağıma müthiş bir selâ sesi geliyordu cok net duyuyordum bir zaman sonra selâ okunmadığını bunun sabah namazı ezanı olduğunu anladim ama selâ sesi duyduğuma yemin edebilirim..
Içimde müthiş bi ferahlama var
Sizcr bunların anlamı nedir ?
Yayınlarsanız sevinirim