"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

rüyamda bana bir şarkı ismi verildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Baalberith

Kayıtlı Üye
Çok kafam karışık. Çünkü rüyamda bir adam bana "Masar dinle yardımcı olacak sana, kendini bulacaksın" falan gibisinden sözler mırıldandı. Uyandığımda ise hemen Youtube'ye "Masar" yazdım ve bir grubun şarkısını buldum. Kendileri Filistinli bir grupmuş ve bana çok farklı geldi. Aşırı şekilde duygusallaştım. Bu nasıl oluyor? Anlamı olabilir mi? Nasıl bir yardımı dokunabilir ki?

Daha önceden biryerden felan duyduğunuz olabilir mi acaba? Yani bilinçaltınızdan türemiş olabilir mi?

Dediğim gibi şarkıyı hiç dinlemedim. Bu grupta ünlü değilmiş zaten. Yani bilmiyordum bile. Ama şaşırdım açıkçası. Bir şarkı da söz olsaydı ve içinde "Masar" gibi kelime geçseydi, yanımda dinleselerdi ben de oradan bilinçaltıma takılmıştır derdim ama öyle bir şey de olmadı. Zaten sadece melodi var, söz yok. Yani birisi dinlese bile yanımda o grubun ismini veya şarkısını bilmem imkansız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri