4
43887
Rüyada olduğunu anlamak ile o an müdahele etmek zor.Herkes yapamıyor bunu.Astral kadar zor nerdeyse.Tabi bunu yapabilen de elindeki nimeti bilmiyor genelde.Sevgili nefertiti ısrarla çalışmalarının bir kısmına da olsa ara vermelisin.diyorumAyrıca eğer birbirinden farklı bir çok çalışmayı aynı anda yürütüyorsan bu duruma neden olabilir.
sevgili Aja şu anda sadece melek enerjileriyle rüya kanalıyla çalışmalar yapmaktayım,hepsini bir arada yürütmek enerjinin azalmasına sebebiyet verebilir kaldı ki yanımızdaki insanlar bile bu işi çok kolay yaparken ,dediğin gibi zararını fazla görürsem çalışmalara ara ara çalışırım nerde yalnış yapıyorum onu bulmaya çalışırım...sevgiler...
bağlantı şu zarar gördüğünüz rüyalarda varlıklarla olan olaylarınızı kontrol altına alabilirsiniz belki lusid rüya farkındalığıyla? örneğin size zarar vermeye çalışan varlık var rüyanızda siz kotnrol altına alarak güzel bi dayak atabilirsiniz ? veya başka şeyler sınır yok .
Güldürdünüz beni ..lucid yada astral çıkışlarımda şimdilik karşılaşmadım aslında çıkmasınlarda dediğiniz gibi sınır yok