Cadirella1905
Kayıtlı Üye
Başlığı pek seçemedim kusura bakmayın
merak ettiğim şu bir rüyanın bilinç altımıza işleyen bir konu yüzünden mi gördüğümüzü yoksa işaretler olan yorumlayılması gerekilen bir rüyamı olduğunu nasıl anlayabiliriz?

Guzel soru ben de hep aynisini dusunurum. Yani aslinda hangisini yorumlayip hangisine ciddiye almamak lazim?Başlığı pek seçemedim kusura bakmayınmerak ettiğim şu bir rüyanın bilinç altımıza işleyen bir konu yüzünden mi gördüğümüzü yoksa işaretler olan yorumlayılması gerekilen bir rüyamı olduğunu nasıl anlayabiliriz?
Rüya yoruma yapanlarada aklım ermiyor nasıl yapıyor vs aklıma takılan bir rüya var da ben normalde hatırlamamda rüyalarımı acaba bilinç altımı yoksa mesaj mı merak ettimGuzel soru ben de hep aynisini dusunurum. Yani aslinda hangisini yorumlayip hangisine ciddiye almamak lazim?
Bu soruya cevap zor cunku daha hala tam ruya mekanizmasi uyku evreleri tam kesin cozulemedi. Isin icine fiziki ve mental durumlar da giriyor. Duygu maddesel bir algi midir duyumsama vs. Gibi kelimeler kullaniliyor psikolojide yani henuz tam isin icinde degiliz. Belki ondan sonra bu kisima net cevap verebiliriz kim bilir?
Ben günüm dolu dolu geçincede saçma rüyaşar görüyorum
Benim beynim anormal ?O zaman rüyanın suçu yok. ?