hazaR Kayıtlı Üye 19 Eyl 2011 #1 Neredeyse her gece rüya görüyorum ama kesik kesik sahneler.hiçbirinin ne oldugunu anlayamıyorum Haberci Rüya Analizine birçok insan rüyasını yazıyor ben nasıl yazıcam hiçbirşey hatırlamıyorum...(
Neredeyse her gece rüya görüyorum ama kesik kesik sahneler.hiçbirinin ne oldugunu anlayamıyorum Haberci Rüya Analizine birçok insan rüyasını yazıyor ben nasıl yazıcam hiçbirşey hatırlamıyorum...(
zuhre Kayıtlı Üye 19 Eyl 2011 #2 Bir arkadaşım yastıgının altına buyukce bır mıknatıs koyuyordu. Hıc ruyasını hatırlamayan kısı hatırlamaya başladı... Denemekte fayda var)
Bir arkadaşım yastıgının altına buyukce bır mıknatıs koyuyordu. Hıc ruyasını hatırlamayan kısı hatırlamaya başladı... Denemekte fayda var)
suticenadam Kayıtlı Üye 19 Eyl 2011 #3 zuhre' Alıntı: Bir arkadaşım yastıgının altına buyukce bır mıknatıs koyuyordu. Hıc ruyasını hatırlamayan kısı hatırlamaya başladı... Denemekte fayda var) Genişletmek için tıkla ... faydalı olabilir psikolojik olarak :Angel_anim:
zuhre' Alıntı: Bir arkadaşım yastıgının altına buyukce bır mıknatıs koyuyordu. Hıc ruyasını hatırlamayan kısı hatırlamaya başladı... Denemekte fayda var) Genişletmek için tıkla ... faydalı olabilir psikolojik olarak :Angel_anim: