"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rüyalarim hakkında

Alice amundsen

Kayıtlı Üye
Nedem ben çok rüya görüyorüm hergün rüya görüyorum gördüklerim ya haberci rüya yada korkunç kabuslar oluyor öyleki uyandiğimda nefes nefese elim ayağim titrer vaziyette uyanıyorum rüyalarimin sadece bilinçaltıyla ilgili olmadığını görüyorum örneğin internette bir video izledim burada bir aslan terbiyecesine saldirıp öldürüyordu o gece rüyamda bana da bir aslan saldırıyordu tamamen bilincaltın dedim fakat islam alimlerinin tabirine baktığımda rüyada aslan görmenin ev fertlerinden birinin eceli demek olduğunu söylüyor gerçektende bizim baktığimiż alzeheimer ninem birkaç gün içinde vefat etti bu durum 19 yaşimdan beri böyle buna yol açacalk ne yaptim bilmiyorum herkez böyle değil anladigim kadariyla... siz ne biliyorsumuz...?

Allah rahmet eylesin evet bazı rüyalar haberci olabiliyor. lucid rüya bile gördüğümüz oluyor. Ancak çoğu rüyada şeytanide olabiliyor.

Geri