"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rüyaları hatırlama tekniğim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mega_boy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mega_boy

Kayıtlı Üye
Merhabalar arkadaşlar ben rüyalarımı hatırlayamıyordum belli bi zamandır ve bazı teknikler geliştirdim.

Bazen lucid den uyandığımızda bilinç altımızın hala rüyayı devam ettirdiğini okudum. Ellerinizi birbirlerini ovuşturup rüyada tekrar olmak isteyince lucid devam ediyormuş.

Bende bunu göze alarak bir teknik geliştirdim ve sonuçlar mükemmel ! ! ! !

*Geceleri rüyadan uyandığınızda ellerinizi birbirlerine sürtün ama niyetiniz daha önce görüp de unuttuğunuz rüyalar olsun.

*Sabahları uyandığınızda, yataktan kalkmadan ellerinizi birbirlerine sürterek "Eski rüyalarımı hatırlıyorum." deyin. Bunu bir 30 sn. falan yapın.

*Gün içerisinde (herhangi bir zaman) ellerinizi sürterek "Eski rüyalarımı hatırlıyorum." deyin.

*Bunlardan öte Allah'tan yardım dileyin!

Ben bunları sadece 3 gün yaptım ve 5 yıl önceki rüyalarımı hatırlamaya başladım. Bugünden itibaren rüya günlüğü tutacağım.

Saygılarımla Megaboy.

nasıl kolay lucid olabiliriz ki :D rüya günlüğü tutunca sadece eski rüyalara bakarsın ben pek yardım edeceğini sanmıyorum . yine de teşekkürler

Devamlı tekrar eden rüyaları gorüyorsan, yazdığında beynin alışır aa ben bu ruyayı daha once gormuştum der. Daha sonra bilincin açılır. :)

Şöyle de bir şey var; sonuçta beş yıl önceki rüyanı hatırlamaya çalışırsan aklına bir sürü vizyon gelir. Sen de hatırladım vs. sanarsın. Bence bilinçaltı tekrar kuruyor, yani bir rüyayı bile hatırlamaya çalışırken o anda bile farklı vizyonlar kurabiliyor beyin. Dikkatli olun fazlada takıntılı olmamak lazım, sonuçta rüya...

Şöylede bişey var sonuçta beş yıl önceki rüyanı hatırlamaya çalışırsan aklına bir sürü vizyon gelir sen de hatırladım vs. sanarsın bence bilinçaltı tekrar kuruyor yani bir rüyayı bile hatırlamaya çalışırken o anda bile farklı vizyonlar kurabiliyor beyin dikkatli olun fazlada takıntılı olmamak lazım sonuçta rüya...

Ama aniden aklıma geliyorlar bu teknikle. Hiç beklemediğin anda beynine hücüm yapıyorlar. Aaaa ben bu ruyayı gördüm diyeiliyorsun yani. :Angel_anim:

Dün başlamıştım sonuç aldığımda bildireceğim mutlaka.Buarada Duman Lekesi'nin gören ayna rüyalar kısmında hatırlamak için verdiği bilgiler ve esmalar var bilginize:)

rüyalarımı hatırlamak istiyorum :( Daha dün gece bir rüya gördüm ve benim için çok önemli birinide gördüm ama rüyayı hatırlamıom :( gece uyandığımda net hatırlıyordum oysa, sabaha unutmam dedim ama unutmuşum :( Bütün gün aklıma gelir diye düşündüm ama maalesef. Bende bunu denemeye karar verdim. Umarım işe yarar :) Teşekkürler paylaşımın için

Sevgiler...

Geri