fransula
Kayıtlı Üye
Merhaba herkese. Sürekli yinelenen rüyalar görüyorum. Bir ya da birkaç cin musallat oluyor rahatsız ediyor ve ben felak nas ayetel kürsi okuyarak önce onu korkutuyorum direniyor ama yakalayıp lastik gibi sündürüp düğümlüyorum. Bu o kadar garip ki her seferinde aynı görüyorum. Tek fark bir kere kedi olarak gördüm, sonra insan gibi dün gece ise kendisini. sürekli bir korkuyla tedirginlikle yaşıyorum. midemde bulantıyla heyecan karışımı bir duygu kollarımda uyuşukluk sürekli bir ürperme söz konusu. bazı geceler de felç geçirir gibi olup kımıldayamıyorum ve küçük bir kız çocuğu gördüm yatağımın yanında, biraz ilerisinde büyük siyah cüppeli bir adam. bundan bir kaç gece sonra ise yine felç gibi kımıldayamıyorum ama dikenli bir top sanki ayaklarıma düşüp kafama doğru yuvarlandı ve baş derime battı. nefessiz kaldım bir anda nefes aldım oksijen gitti beynime kendime zor geldim uyandığımda kafamın içi hala acıyordu. Bütün bunların sebebi ne olabilir? Duamı da ediyorum neden böyle oluyor anlamadım. Git gide sinirli ve çift karakterli birine dönüşmeye başladım. birşeylerin sanki arkamdan beni takip ettiğini hissediyorum bazen, sanki biri yaklaşırken hissedilir ya öyle işte. Bütün bunların açıklaması ne olabilir? ne yapmalıyım? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...