"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rüyada Ve Falda Sürekli Şeytan Görmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Stephanie

Kayıtlı Üye
Artik fal bakmamaya baktırmamaya özen gösteriyorum çünkü ne zaman baktırsam falımı kaplayan bir şeytan simgesi ortaya çıkıyor. Rüyalarımda da arada karsıma çıkıyordu ancak dün 2 kere şeytan gördüm rüyamda ve iki rüyada çok ağırdı birinde karabasan bastı zaten aynalar,karanlık magaralar falan ve dibimde durup bana fısıldıyordu sonra aynaya baktıgımda insana benzemiyordum en son yanımdaki şeytan , şeytani çağır, çağır diye bağırdı sonra ben çığlık atarken ağzımı kapatti. Her şey hızlandi falan. Diger rüyamda asagi yukari buna benzerdi. Ayrica rüyamda ölü köpek ve kurtta cok görüyorum. Bütün bunların anlami ne, ne yapmalıyım?

Ne Yapmalı Yapmamalı Esas Soru Degilmİ ??
Soruya Gelince Şahsi Olarak Yanıt Veremeden Duramıcagim.
Psikoloji Sorunuda Olabilir Enerjisel (Majisel) Demon Gelmiş Olabilir Çünki Demonların Üstündeki Varlıklar Vardır Ve Siz Çagırmaya Gereksinim Olmadan Musallat Olurlarki Bunun Olma İhtimali 000.90
Yani Dikkat Edin Çagrı Yaptıysanız Demonla Anlaşamamışsınızdır Olmassa Digerleri Net Olarak Yorumlar Zati.
Yanımda Olsaydınız Net Olarak Birşey Söylemek Mümkündü. Ama Rüya Yorumculugum Az O Kesin.

Kenidinizi cok fazla ihmal ediyorsunuz, maneviyatiniz imad cagirisinda bulunuyor, rüyalarinizin aciklamasi bu. Falinizdaki seytan silueti icin bir sey diyemem bana göre ruya ve falda görülen seytan zaten ayni yorumla yorumlanmaz. Manevi bir arinma temizlik tavsiye ederim.

Kenidinizi cok fazla ihmal ediyorsunuz, maneviyatiniz imad cagirisinda bulunuyor, rüyalarinizin aciklamasi bu. Falinizdaki seytan silueti icin bir sey diyemem bana göre ruya ve falda görülen seytan zaten ayni yorumla yorumlanmaz. Manevi bir arinma temizlik tavsiye ederim.
Bu yorumunuza ek olarak bir süre itikafa çekilmesi faydalı olur diye düşünüyorum

Bazen dünya üzerindeki her şey susar ve sadece vicdanımızın sesini duyarız. Ve sadece vicdanımız bize gerçekte kim olduğumuzu söyler. Yani belkide o şeytan sensin ve vicdanın artık susmaktan vazgecti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri