"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rüyada Ters Dönmüş Araba

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kutsalay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kutsalay

Kayıtlı Üye
Merhaba.
Son günlerde yoğun ve psikolojik açıdan da zorlu bir hayat temposu içindeyim. Bu gece gördüğüm rüyada evimizde hafif bir deprem olduğunu gördüm. Bu kısım, gündelik hayatta sürekli depremden bahsetmemiz sebebiyle bir bilinçaltı etkisi olarak düşünülebilir. Ancak rüyamda, deprem nedeniyle annem, ben ve kardeşim, hızla evden çıkmaya karar veriyoruz. Bu esnada odamdan dışarı, otoparka doğru bakınca işten dönen babamın arabasının tamamen tepetaklak olmuş olduğunu görüyorum. Park yerine büyük ölçüde girmiş ancak araç tepetaklak, içindeki poşetler de dışarı saçılmış. Ancak babam hiçbir yara vesaire almadan arabanın dışında. Camdan bu hali görünce korku ve şaşkınla "Bu boyutta bir sarsıntıda bu nasıl olur" diyoruz, zaten otoparkta bu haldeki tek araba da bizim. Babam da "Ters döndü" falan diyor ama kendisinde çok fazla telaşlı bir hal de yok, sanki tamponu hafifçe vurdurmuş gibi konuşuyor.
Doğrusu uyanınca korktum, ters dönmüş bir araba beni endişelendirdi. Bahsettiğim yoğunluğumun bir yansıması mı yoksa bir haber veya anlam mı içeriyor, yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.

Geri