"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rüyada taş kusmak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fransula
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fransula

Kayıtlı Üye
İyi forumlar herkese. Gece 01:00-02:37 civarı kabuslarla karabasanlarla savaştım inanılmaz uykum olmasına rağmen. Nefes nefese uyandım tansiyonum falan düşmüş. Çıkardığım taşlar deniz kenarındaki küçük çakıl taşları gibiydi ve ne kadar çıkardıysam da ağzımdaki parçalar temizlenmedi cam kırıklarına dönüştü ağzımı boğazımı parçaladı. Avucuma oluk oluk döküldü irili ufaklı taşlar. Diğerleri sürekli gördüklerimden fakat bu taş kusmanın anlamı rüya tabirleri sitelerinde farklı farklı kafam karıştı. Sizce ne olabilir? :offtopic:

Hayır olsun.Ruya tabirleri sitelerine hiç bakmayın.Onlar çözüm olmak bi yana daha çok düğümlüyolar rüyaları..Farklı yorumuda geçtim,bir de hem iyi hem kötü anlamını yazan insanüstü akıl örneği yorumlarda var içlerinde..Etkileyici bi ruya hakikaten,sabah niyetine diyelim.Ben hiç tabire girmiyorum ,bu işin ehli bir arkadaşımız ya da Sayın Urum yardımcı olucaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri