Buba benzer bir konu gördüm demin ben de çok sık olmamakla beraber sürekli cesetli korkunç rüyalar görüyorum. Senede iki üç kez mutlaka oluyor. 15 senedir falan. İlk gördüğümde bir mezarlıktayım gece karanlık ve kafası kesilmiş çocuk cesetleri bebek cesetleri vardı. Sonra yine bir aile dostumuzun evindeyiz bu arada pek sevmediğim bir kadındır normalde, rüyamda annem babam ve onlar masada gülüşürlerken ben evin bir odasına giriyoeum ve ne göreyim yüzlerce bebek ölmüş ve derin dondurucu orası üst üste atılmış. Korkunçtu. Sonra babam vefat ettiği sene rüyamda babam ölmüş ölüsünü kurban eti gibi parçalayıp poşetlere koymuşlar 6,7 tane poşeti çok da ağırdı taşıyıp bir yerden attım uçurum gibi… yine geçen sene komşumuzun diğer komşumuzu öldürüp ğarçalara ayırdığını falan gördüm böyle korkunç rüyalar
normalde kan bile görnek beni rahatsız eder film izlerken kanlı sahnelere bakamam yani ama ne hikmetse rüyalarım acayip.. bir de rahmetli babamdan bir araa kaldı onu sattım geçen sene adam 6 ayda parayı ödedi her ödediği hafta bir ölü görüyordum rüyamda. Hiç tanımadığım yeni ölmüş insanlar.. genç, yaşlı hepsinin yüzüne bakıyorum morgda ama hiç birini tanımuyorum o hafta adam parayı gönderiyordu.. bu arada ailecek büyüye maruz kalmış insanlarız. Diğer konu başlıklarından da anlayacağınız gibi uzun yıllar bizimle uğraşanlar oldu… onunla alakalı olabilir mi