D deno134 Kayıtlı Üye 18 Mar 2021 #1 çok kafama takılan bir rüyam var kız arkadaşımı rüyamda kirli sakallı olarak gördüm ve sakalını tarıyordu sanırım bunun anlamı nedir
çok kafama takılan bir rüyam var kız arkadaşımı rüyamda kirli sakallı olarak gördüm ve sakalını tarıyordu sanırım bunun anlamı nedir
Souls In The House Kayıtlı Üye 18 Mar 2021 #2 deno134' Alıntı: çok kafama takılan bir rüyam var kız arkadaşımı rüyamda kirli sakallı olarak gördüm ve sakalını tarıyordu sanırım bunun anlamı nedir Genişletmek için tıkla ... Bi anlamı varmıdır yoksa bilinç altınızın bir oyunumudur bilemem fakat şunu söylemem gerek ki çok trajikomik bi rüya.
deno134' Alıntı: çok kafama takılan bir rüyam var kız arkadaşımı rüyamda kirli sakallı olarak gördüm ve sakalını tarıyordu sanırım bunun anlamı nedir Genişletmek için tıkla ... Bi anlamı varmıdır yoksa bilinç altınızın bir oyunumudur bilemem fakat şunu söylemem gerek ki çok trajikomik bi rüya.
D deno134 Kayıtlı Üye 19 Mar 2021 #3 Souls In The House' Alıntı: Bi anlamı varmıdır yoksa bilinç altınızın bir oyunumudur bilemem fakat şunu söylemem gerek ki çok trajikomik bi rüya. Genişletmek için tıkla ... Jdsjjsjsns bana da öyle geldiği için aşırı merak ettim anlamı var mı yok mu diye
Souls In The House' Alıntı: Bi anlamı varmıdır yoksa bilinç altınızın bir oyunumudur bilemem fakat şunu söylemem gerek ki çok trajikomik bi rüya. Genişletmek için tıkla ... Jdsjjsjsns bana da öyle geldiği için aşırı merak ettim anlamı var mı yok mu diye
yare-i yarim Elit Üye 19 Mar 2021 #4 Her rüyanın illaki bir anlamının olması gerektiğini size düşündüren nedir ?