rüyada istenilen seyi gormek icin

rüyada istenilen seyi gormek icin

bir kagida 748 degeri icin 4'lü ateş vefki çizilir.
altina قلنهود برشان yazılır

yatmadan once 748 defa bu isimler okunur.
okurken günlük ve cavi yakmakta fayda var.

vefk in ve esmalarin yazili oldugu kagit yastiga konur.
gormek istediginiz konuya niyet edilir
ve güzelce yatılır

peki urum birinin ruyasina girmek icin ne yapilabilir
herhangi bi tilsim falan varmi yada okuma falan

site içinde bu konuya cevap vermiştim çok kolay bir yööntemdir enokyan ile onu adını yazın kağıda ve yastığınız altına koyun

Maji alfabesi derken arab harfleri ile yazılı o yazı benim gördüğüm kadarı ile acaba yanlış mı anladım sorunu

urum ben sitede karşı tarafın rüyasına girmek için ne yapmamız gerektiğini bulamadım.lütfen yardımcı olabilirmisin.

ben denedim oldu ama 2 rüya gördüm 1.si görmek istediğim 2. başka birde unutuluyor hatırlamaya calışın bu arada vefk hazırlarken türkçe değil arap rakamlarını kullanın

tamam işte 4 lü ateş vefk ibu galiba

ben denedim oldu ama 2 rüya gördüm 1.si görmek istediğim 2. başka birde unutuluyor hatırlamaya calışın bu arada vefk hazırlarken türkçe değil arap rakamlarını kullanın

sdbr sen ateş vefkini mi denedin yoksa enokyanla yazıp yastğın altına koymayı mı?

Urum yine ben Sanirim bir yerden Sonra kafam basmiyor benim. Cünkü yaklasik bir haftadir işsiz kaldim ve sevdigimden ayrilmak zorunda kaldim ailesi istemiyor diye. o kadar yogun calisiyorum ki hangisini ne zaman yapacagimi karistiriyorum. bu vefk ler hakkindada sorum olacak ama biliyorum siz beni vefk bölümüne göndereceksiniz ama okuyorum okuyorum uygulamaya gelince ebced hesabinda takili kaliyorum biraz daha yardimci olurmusunuz urum çok tsk ederim

4lü vefkler buyurun:

eNgD1N.jpg

Not: Vefk hazırlarken arapça harfler kullanmak lazım, 1 2 diye gösterilen yerler merdivenin basamakları gibi, 748den başlayıp arttırarak devam edin bu uygulama için. Ve vefki hazırlarken tükenmez kalemle yazayım falan diye kestirme yol seçer gibi bir fikre kapılmayın, hayırlı işler için misk ya da safran ile yazılır çoğu kez.
Bu arada 748 neyin ebcedi bilmiyorum, hesaplamadım, galenhûd berşân da sanırım işinizi görecek hüddamın ismi/isimleri olsa gerek. Sadece üstünkörü baktım, o yüzden eleştirecekseniz zalim olmayın :)

Geri