"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rüyada istediğini görmek için-2

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cagan1014
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cagan1014

Banlı Kullanıcı
Çoğu yerde internet üzerinde görülebilir ama hepsi yanlış yada eksiktir.....

• Ela yalemü men halak ve hüvel latıyfül habiyr.
Bu yukarıya yazdığım ayet Mülk suresi 14. ayettir. Mülk suresi okuyana şefaat eden bir suredir ,kabirde dahi yalnız bırakmaz okuyanı.Faziletleri saymakla bitmez.Herneyse konumuza dönelim .Bu ayeti arapça olarak bir kağıda yaz gece yatarken başının altına koy ve neyi görmek istiyorsan niyetini yap 7 defa bu ayeti oku.Göreceksin mutlaka, abdestli olarak yapman daha hayırlıdır.İlk gecede görürsün he oldu görmedin.7 geceye kadar okumasını tekrarla ayeti yeniden yazmana gerek yok orda kalsın.Ayrıca bu şekilde uyguladığında bu ayetin koruyucusu olan meleğide görebilirsin.Çokta sevimli görünür korkmazsın.Büyük ihtimalle rüyanda görünür.

7 gecenin sonunda kesin olarak göreceksiniz . Selametle

Peki bunu yapınca bi arkadaşımızın veya görmek istediğimz kişinin o an ne yaptığınımı görcezz yada geçmişte tanık olmadığımız bi olay görüleblinirmi...aslında gece yarısından sonra deneycemm ama yinede sormak istedimm..

Geçmiş hakkında görebilirsinz fakat geleceği allah izin verirse olur .Fakat belki görebilirseniz deneyiniz yalan söylemiyim

bir işin hayırlımı hayırsız mı olması için yapılabilir mi rüyada görürmüyüz yani ?

bir is icin ve ya hacet icin yada secilecek okul icin hayirli yada degilmi diye bakilsa olur mu ?

Selam ve dua ile

Korkulacak bişey yoktur .Kesin sonuç verir ilk günlerde olmazsa 7 gün denenmeli ve sonuç elde edilir.

Ben de istiyorum aslında bunu yapmayı ama Arapça yazıldığı için yapamayacağım sanırım..
Başkasına yazdırsam olur mu?Yani yine aynı sonucu gösterir mi?
(Kusura bakmayın böyle konularda yetersizim de.)

yazarsınız yahu neden yazamayacaksınız ben netten açıyorum resmini olmadı kopya bile çekiyorum yazarken :) olmuyorsa sölemeyin vallahi üzülürüm :D

görmek istediğimizi görürsek bunun gerçekleşeceği anlamına mı geliyor?

hayır.mesela birşeye niyetin var hayırlı mı değil mi bunu görüyorsun.yada bir insanın iyi mi kötü mü olduğu,bir işin olup olmayacağı...bunları görüyorsun.Rüyalarım çıksada rüyalarıma inanmayı istemeyen biri olarak,hayırlısı için oturup dua etmeyi tercih ederim.

Güzel paylaşım kardeşim, bu uygulamayı gece yatmadan önce denerim hep. Olumlu sonuç alırsınız Biiznillah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri