"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rüyada hapisten kaçmak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan deno134
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

deno134

Kayıtlı Üye
Rüyamda kardeşimle cezaevıne girmiştik. Ben plan yapıyordum ve kaçıyorduk. Peşimizdeki askerler bizi yakalayamıyordu ve kaçarken hiç endişeli değildil. Sonrasında ise hatırladığım ben otobüs bileti alıyordum bir firmadan. Rüyama dair hatırladıklarım bunlar sizce neye yormalıyım

Merhaba,
Bu rüyada çok sevdiğiniz ama kaybettiğiniz herhangi bir şeyi geri getirmeye çalışma arzusu var. Ona ulaşabilmek için verilen ödünler daha da önemlisi kaybedilen zamanlar için pişmanlık duygusu hakim. Çevrenizde ki yakınlarınız size yardımcı olmak istiyor ancak onların yardımlarını kabul etmiyorsunuz. Bu da sizi felakete sürüklüyor..

Saygılarımla..

Merhaba,
Bu rüyada çok sevdiğiniz ama kaybettiğiniz herhangi bir şeyi geri getirmeye çalışma arzusu var. Ona ulaşabilmek için verilen ödünler daha da önemlisi kaybedilen zamanlar için pişmanlık duygusu hakim. Çevrenizde ki yakınlarınız size yardımcı olmak istiyor ancak onların yardımlarını kabul etmiyorsunuz. Bu da sizi felakete sürüklüyor..

Saygılarımla..

Teşekkürler çok güzel açıklamışsınız

Geri