narsistkedi
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar ben yıllar önce yaşadığım bir olayı sizlere sormak istiyorum. 17 yaşımdayken rüyamda göremediğim bir varlık tarafından zorla taciz ediliyordum. Gerçek gibiydi herşey hareket edemiyor , bağırıyordum ama sesimde çıkmıyordu. Bu sadece his gbiydi dumanımsı birşey ama çok güçlüydü ve asla karşı koyamamştm. Çok büyük bir korku hissiyle ağlayarak uyandım. En garip olan kısmı ise tam olarak uyandğmda gördüğüm izlerdi. Evet vücudmda morluklar vardı. Ama bu gerçek miydi yoksa bn gece o korkuyla kendim mi yaptm bilmiyorum. Bu olayın benzerini ikinci defada yasadım ama bir daha olmadı çok şükür.O gün bugündür hayatımda hep kötü hisler görüntüler olaylar yaşıyorum. Kimi zaman biri hakkında konştuğum an başına bişey geliyor kimi zaman bilmediğim bir olayı sanki biliyor gbi hissediyorum ve doğru çıkıyor. Geceleri yatağım sallanıyor. Kulağıma sürekli bir ses ismimi söylüyor. Kapıya vurmalar ışıkların yanıp sönmesi bunları artk umursamıyorm bile. Ama merak ettiğim şey şu yaşadığım şeyin gerçek olma ihtimali var mı. Yani varlıklar bize fiziksel olarak zarar verebiliyor mu? Uzun oldu ama okuyan ve yanıtlayan arkadaşlara teşekkür ederim :Angel_anim: