Spiritüel Kişi
Kayıtlı Üye
Merhabalar, siteye çok taze üyeyim. Hislerimin çok kuvvetli olduğunu biliyordum, aklıma gelen başıma geliyordu ama vesvese yaptığımı, çekim yasasını çalıştırdığımı düşünüyordum hep ve bu canımı sıkıyordu. Son aylarda spiritüel konulara çok yöneldim. Runeler, Tarot, astroloji, doğal taş, mantra, esmalar, frekanslar vs derken kayboldum. En sonunda Esma zikrine devam etmeye karar verdim. Lise ve üniversite döneminde fal bakıyordum ama fincanda gördüğümü değil o an ne geliyorsa bana onu söylüyordum. Fincan araçtı sadece. Rahatsız edilince bıraktım. Geçen harita analizi yaptırdım. Kadın, atalardan gelen spiritüel yeteneğimin olduğunu, büyü yapsam tutacağını söyledi. Şaşırdım. Aralarımdan birinin büyücü olduğunu ve onun karmasini yaşadığımı da söyledi. Asıl sormak istediğim şu, bu yeteneğimi yeni keşfettim. Uyumadan önce rüyamda ne görmek istiyorsam, hayırlı mı şer mi bilmek istiyorsam, Türkçe olarak dua edip yatıyorum ve görüyorum. Normalde çok rüya görmem. Hatırlamam yani. Hatta yine niyetlenip uyudum sabah uyandigimda rüyamdan birşey anlamadığımı farkettim, o akşam tekrar niyet edip yattım net gördüm bu sefer. Niyet dediğim de çok basit cümleler. Bu kadar basit cümlelerle niyet edip nasıl rüyamda istediğimi görebiliyorum? Birşeyler oluyor ama çözemiyorum. Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi bana?