"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rüyada gördüğüm saati kalkınca direkt telefonumda görmek

Ebruuuwow

Kayıtlı Üye
Merhaba ben Çok sevdiğim insandan yeni ayrıldım onun için dualar ediyordum lütfen bir işaret gönder dönsün gibisinden kelimeler geçti içimden uyuyakalmışım rüyamda telefonda o saati dakikasina kadar gördüm 10.16 uykumdan bir anda uyandım telefonumu açtım ve gördüğüm saat 10.16 idi çok şaşırdım anlamı var mıdır yoksa tesadüf müdür

Merhaba ben Çok sevdiğim insandan yeni ayrıldım onun için dualar ediyordum lütfen bir işaret gönder dönsün gibisinden kelimeler geçti içimden uyuyakalmışım rüyamda telefonda o saati dakikasina kadar gördüm 10.16 uykumdan bir anda uyandım telefonumu açtım ve gördüğüm saat 10.16 idi çok şaşırdım anlamı var mıdır yoksa tesadüf müdür
yükseleniniz nedir

10. ay. 16. gün . Belki tarihtir.
Çok garip oldum İslam dinine mensupum bu sayfadan onu geri döndürmek için işlem arıyordum sonra hiç bir şey yapmam gerekmediğini allaha bıraktığımı onun geri döndürecegine dair içimi bir his kapladi ve dua ederek uyudum hatta rüyamda tam emin değilim saat 10.16 olmuş artık kalkayım dedim geri uyudum gerçek gibiydi geri kalktım saate baktım saat hala 10.16 idi o zaman rüya olduğunu anladım

şimdi düşündüm ve yükselen, 3. veya 12. evinizin yengeç olma ihtimali çok yüksek. neden ve nasılı konuşmanın sırası değil şimdiden itibaren birkaç gün bir yere kaybolmazsanız sizin faydanıza bir tavsiye vereceğim vakti geldiğinde
Bu arada 19 Aralık doğum tarihim hata yapmışım yazarken yeni fark ettim

Bu bende de cok olur, sanirim cogu insanda denk gelebiliyor. Once ruyamda saati merak eder saate bakarim uyandigimda dakikasi dakikasina ayni denk gelir. Ara ara olma kosuluyla normal bir durum sanirim.

Melekler ve sayılar diye bir konu vardı eskiden sitede sayıların anlamları vardı yanlış hatırlamıyorsam ona bir bakmanı öneririm. Hatırlayan eski üyeler varsa yönlendirme yapabilirler.

Geri