"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rüyada evlenecegimiz kisiyi görme

İstihare , tuzlu ekmek, anahtar üzerine yatmak, suda görmek vs tarzında çeşitlerini okumuştum. İstihare ve anahtar üstüne yatmayı çok denedim. Bir şey göremedim. Sonra hayatımın gidişatına bakınca belki de olmayacak heralde dedim..Detaylı bilgiyi bilenler bilgi verecektir. Umarım nasip olur görmek..

Yıllar önce, ilk kez yatıya kaldığım bir evde yastığın altına evin anahtarını koyarak niyet edip yatmıştım. O gece rüyamda kucağında kedi seven bir erkek görmüştüm. Sonra aradan yıllar geçti ve birisiyle tanıştım. Rüyamda gördüğüm kişi bire bir değildi ama ten rengi göz rengi ve tip olarak rüyamdakine çok benziyordu ve eşimi görür görmez-ki bu insanla evlilik fikri, durumu hiç aklımda yokken-bu rüya aklıma gelmişti. Ve bu kişiyle evlendim. Ayrıca eşim kedilere aşırı düşkün bir insandır.

Yasin ve Vakıa suresi ile yapılan bir uygulama vardı.Evet görüyorsunuz ama o insanla evlenmiyorsunuz.:DVelhasıl görmek önemli değil,önemli olan bunun hayata geçmesi..

Ben gördüm hemde iki kez ama herhangi bir çalışması olduğunu düşünmüyorum. Uyarıcı rüyalarınıza kulak verirseniz yakalarsınız. Rüyalar alemi bize herşeyi gösteriyor zaten.

Tesekkurler herkese ☺ İviv arkadasim tabiyki gorduk diye evlenmiyorsunuz ancak insanoğlunun dogasinda var merak 😊

Bende bir uygulama var,rüyanda istediğini görüyorsun ama hayati meseleler yani çok önemli şeyleri görmek istediğinizde görebiliyorsunuz.Daha doğrusu uygulamanın görevlisi ALLAH'ın izni ile bizzat rüyanıza gelerek istediğinizi size gösteriyor yada anlatıyor.Sonra sizi,uyanmanız ve rüyayı hatırlamanız için hafifçe salladıktan sonra gidiyor.Ama önemli şeyler için yardımcı oluyor.Gelen şahısın ismini yazmak belki uygun olmaz ama müslüman cinlerden olan ileri gelenlerden bir şahıs ve gelirken yanında iki yardımcısı olduğu belirtilmekte.

Bende bir uygulama var,rüyanda istediğini görüyorsun ama hayati meseleler yani çok önemli şeyleri görmek istediğinizde görebiliyorsunuz.Daha doğrusu uygulamanın görevlisi ALLAH'ın izni ile bizzat rüyanıza gelerek istediğinizi size gösteriyor yada anlatıyor.Sonra sizi,uyanmanız ve rüyayı hatırlamanız için hafifçe salladıktan sonra gidiyor.Ama önemli şeyler için yardımcı oluyor.Gelen şahısın ismini yazmak belki uygun olmaz ama müslüman cinlerden olan ileri gelenlerden bir şahıs ve gelirken yanında iki yardımcısı olduğu belirtilmekte.
üzerinden zaman geçmiş aslında ama bu uygulamayı nasıl yapacağız bilgilendirebilir misiniz?

Geri