Yaşadığınız bu olay sizi çok etkilediği için , onu rüyada görmeniz normal ... Ortaokuldaki aşkı lise de ,lise dekini, üniversitede yüksek lisans yaparsanız

daha iyi olur onu da yüksek lisansta

üniversitedekini iş hayatında sürer ...

unutursunuz.
Bu hayatta sizden ve sahip olduklarınızdan daha değerli birşey yok.O kadar basit birşey ki aşk acısı çekmek.Emin olun hayat size herşeyi öğretecek.Keşkelerden asla söylemeyen, nefret eden siz keşke diyeceksiniz.Keşke...Ve bu yaşadıklarım yerine aşk acısı çekseydim bir de değil 3 kere diyeceksiniz.
Bu yaşadıklarınıza gülüp geçeceksin derdi büyükler ben onlara gülüp geçerdim.
Haklı olduklarını da şimdi anladım.
İnsanların küçükken beğendiği erkek ya da kadın tipleri ileriki hayatlarında beğendikleri kadın ve erkek versiyonlarını gösterir derler.Bu yaşadığınız olay benim ilkokulda yaşadığım olaya benziyor.
İlkokulda afacan çocuk dennis filmindeki karakter gibi

sarışın bir çocuğu seviyordum .Bir de esmer bir çocuğu

İkisine de aşıktım.Onlar kaçardı ben onları yakalamaya çalışırdım.

veli toplantısında babam bu olaya şahit olup bana çok kızmıştı.Erkekleri kovalıyorum diye

Sonra tamtersi oluyor

Herneyse .Sonra sarışın çocuk olan beni seviyormuş .Bunu beni kıskanan rakibim olan kıza söylüyor.Kızda ben ona söylerim diyor.Kız bana geliyor ve Sarışın çocuk için onu sevmiyor diyor.Senin hakkında bunları dedi diyor.Ben çok bozuldum.Çocuğun yanına gittim.Baksana dedim tokat attım.Çocuk yere düştü. Çok sinirlendim.

Çocukta sizin gibi utangaçtı.Ben bunu yapınca benimle çıkar mısın diye çıkma teklifi etti.Ben de çocuk olunca Nereye çıkcaz merdivenlere mi dedm

Bi daha suratıma bakmadı

Sonra ben de esmer çocukta beni seviyor diye ona doğru meyletmeye başladım .Uzun sürmedi.Bu yapım da hala devam eder
Cesaretli bir şekilde ona duygularını açman gerekirdi.Belki senin beynini kurcalayan budur.Bundan sonra bir kızdan hoşlanırsan net ol.Kaybedeceğin birşey yok.Ayrıca ben cesaretli biri olduğum için cesaretli erkekler hoşuma gider.Herkes aynı tepkiyi vermez tabii.Utangaçlık ar baabında olursa bir anlam ifade yoksa anlamsız yol aldırmayan bir duygu...Fazlası zarar...
Yani utangaçlığını üzerinden atmanı tavsiye ederim.Böylece geçmiş sende bir anı olarak kalır ve sen geleceğe doğru yol alırsın.