"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rüyada cin..!?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan farklı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

farklı

Kayıtlı Üye
Rüyalarımda cin görüyorum insan bedenine bürünmüş.dün gece de aynısı oldu ve rüyamda insan bedeninde gördüm bana yüzünü döndüğü an korkuyla rüyadan uyandım..gece saat 3 sularında uyandım ve bir daha uyuyamadım.yatağın içinde su gibi terlemiştim.uyumaya çalıştıysam da fayda etmedi.
Ara sıra görüyorum ama hep insan bedeninde ve bana yüzünü döndüğünde büyük bir korku duyuyorum bana yaklaşırken (sanki dokunmak istermişcesine) korkuyla uyanıyorum..
Sizce nedeni nedir?

Rüyalarımda cin görüyorum insan bedenine bürünmüş.dün gece de aynısı oldu ve rüyamda insan bedeninde gördüm bana yüzünü döndüğü an korkuyla rüyadan uyandım..gece saat 3 sularında uyandım ve bir daha uyuyamadım.yatağın içinde su gibi terlemiştim.uyumaya çalıştıysam da fayda etmedi.
Ara sıra görüyorum ama hep insan bedeninde ve bana yüzünü döndüğünde büyük bir korku duyuyorum bana yaklaşırken (sanki dokunmak istermişcesine) korkuyla uyanıyorum..
Sizce nedeni nedir?
Gördüğünün cin olduğu kanısına nasıl vardın ?

Hissediyorum enerjisini.Başka bir varlık olma ihtimali yok.Hani bildiğin şeyler vardır rüyada kesindir.Bu da öyle.İçimdeki duygular ve hislerim..

Bende çok sık cin görürüm rüyamda,kovarım,okurum,ama gitmezler ve o gun kendime gelemem,hatta bi kere boğmaya çalışmıştım falan.Bende cevabı merakla bekliyorum....

Benimde aynen her gece rüyalarımdalar.. kendimi sürekli olarak karanlık ve harabeler içinde yanımda ve karşımda hiç tanımadığım tuhaf insan suretinde birileri oluyor ayrıca tam uykuya dalarkende kendi ismimi bağırarak seslenen ince tiz bir sesle uyandırılıyorum ve diğer zamanlarda ise içimden konuşan bir ses de oluyor... birde vücudumda sık sık ayaklarımdan başlayan ve başıma kadar devam eden soğuk bir elektriklenme şeklinde üşüten bir ürperti oluyor... Daha öncesinde de bir gece aniden görüntüleriyle onların saldırılarına maruz kalmıştım ama dualarımla rahatlamaya ve korunmaya çalışıyorum ...

Cinler beni rüyalarımda yerden yere vurarak dövüyor.Cin olduğunu biliyorum çünkü o an bir karartı olarak görüyorum onu,kelime-i şahadet getirince uyanabiliyorum anca.

Uyumadan evvel dua et. Nas ve Felak sürelerini sıkça oku. Ve bu tür rüyaları lütfen yorumlatma.Gittikçe kötüye gider.Bu tür rüyaları kaile alma.

Ben de görmüştüm. Evde beni kovalıyordu, arka balkondan atlamıştım ama yine de peşimi bırakmamıştı. O rüyamı unutmuyorum, ara sıra bende görüyorum ama artık sıradan geliyor bana pek korkmuyorum.

bende goruyorum yaklasık 15 yasından bu yana.hatta evlendıgımı bıle gormustum sonra bır bayan gelmsıtı ve kavga etmıslerdı uyur uyanık herseyı hatırlıyorum hala goruyorum ama bunları dıkkate alma,dıkkate alır ve onemsersen enerjılerını cekmıs olursun sana sıradan bır olay gıbı dusun.

Geri