URUMHAMATAHAYİL
Yönetici
Bu konu işin Neden bu sureleri önerdiğiniz. Ayan manaları bu konu için değil, batini manası nedir ?okuyabilirsen abdestli olarak sürekli sebe suresi ve neml surelerini oku... okumadan önce tevbe edip , şükret...
Bu konu işin Neden bu sureleri önerdiğiniz. Ayan manaları bu konu için değil, batini manası nedir ?okuyabilirsen abdestli olarak sürekli sebe suresi ve neml surelerini oku... okumadan önce tevbe edip , şükret...
Bu konu işin Neden bu sureleri önerdiğiniz. Ayan manaları bu konu için değil, batini manası nedir ?
Sayın Urum hocam üstte yorumda dediğim gibi, sadece kendi keşfim ve benim yöntemlerim biraz farklı, alışılmışın dışındaBu konu işin Neden bu sureleri önerdiğiniz. Ayan manaları bu konu için değil, batini manası nedir ?
Büyü diye bir Türk korku filmi var biliyor musunuz? İlk cinli yapım filmi filmde bir kadına büyü yapılıyor ve büyü yapıldığı an kadının burnu kanıyor bunlar büyü yapıldığının belirtisiymiş film yorumlarında okumuştum biri filmdeki bu konulara dikkat çekerek analiz yapmışDaha önce bu tarz rüyalar da gördüm ama bu rüyayı görürken adet kanaması yaşadım ve eşimin de burnu kanamaya başladı ben uyanınca farkettim. Kedim de tüm gece agresif ve gergindi bana bakışları değişti korkuyor gibiydi dolayısıyla büyü olduğunu hissedebileceğim birçok olumsuzluk vardı. Bugün de nöbetteyim ve sanırım büyüyü yapan kadınlardan ikisiyle karşılaştım ama yüzleşmedim çünkü inkar edeceklerini biliyorum. Psikoza da girmeye gerek yok Allah herkese yaptığını misliyle gönderir.
Teşekkür ederim o vesileyle ikna oldum buna çok şükür temizlendi. Yapanları da affettim Allah herkesi kendi hayatıyla meşgul etsinBüyü diye bir Türk korku filmi var biliyor musunuz? İlk cinli yapım filmi filmde bir kadına büyü yapılıyor ve büyü yapıldığı an kadının burnu kanıyor bunlar büyü yapıldığının belirtisiymiş film yorumlarında okumuştum biri filmdeki bu konulara dikkat çekerek analiz yapmış
Hayır olsun kötülük eden kendi başında bulsun
Ruh hastaları gerçekten bir şey diyemiyorum aslında biz normal hayatımızı yaşarken uzakta yakınımıza bize içten içe kinlenen nefret besleyen insanlar var ..Teşekkür ederim o vesileyle ikna oldum buna çok şükür temizlendi. Yapanları da affettim Allah herkesi kendi hayatıyla meşgul etsin
Allah’a sığının niyet edin ve uyuyun. Allah kendisine sığınanları asla geri çevirmez. Belki biraz uzun sürer bir şeyler görmeniz ama bir şeyler varsa görürsünüz. Yahut dilerseniz Allah’a sığının ve temizlenmeniz için dua edin. Günahlarınızdan tövbe edin yine geri çevrilmezsiniz inşallah.Ruh hastaları gerçekten bir şey diyemiyorum aslında biz normal hayatımızı yaşarken uzakta yakınımıza bize içten içe kinlenen nefret besleyen insanlar var ..
Haberci rüya görebilen biriyim az da olsa tek tük
2 3 sene önce iki sefer rüyamda büyü yapıldığını gördüm büyüyü toprak kazıp çıkarıyordum üstüne düşmedim pek rüyadır deyip geçtim ama hiçbir işim rast gitmeyince iş sağlık gönül işi vs artık şüphe duymaya başladım büyü varsa da bunu nasıl öğrenebilirim bilmiyorum büyü yapabilecek kadar haset fesat kindar insanlarda var etrafımda
Çok teşekkür ediyorum aynen öyle ondan başka sığınacak kimimiz var ki ....Allah’a sığının niyet edin ve uyuyun. Allah kendisine sığınanları asla geri çevirmez. Belki biraz uzun sürer bir şeyler görmeniz ama bir şeyler varsa görürsünüz. Yahut dilerseniz Allah’a sığının ve temizlenmeniz için dua edin. Günahlarınızdan tövbe edin yine geri çevrilmezsiniz inşallah.