"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rüyada büyü yapıldıgını görmek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beylane
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Beylane

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 sene önce köydeki evimizin uzagında 2 akrabam(inançsızlar) çukur kazıyorlardı bende uzaktan onları izliyordum. Akrabam diyoduki Muskayı bizim evi göstererek eve bakıcak şekilde gömecez diyordu. Sonra ardından bizim köpeğimiz bu akrabamıza havlamaya başladı. 1 sene geçmesine ragmen unutamadım rüyayı.

Rüyayla amel edilmez, delil yok. Fakat kalbinizde onlara karşı bir kötülük beslemeden o kişilere karşı tedbirli olmanızı tavsiye ederim. Uyanık olun düşmanlarınıza karşı, sizi sevmeyenlere karşı... Bu hepimiz işin böyledir size sadece hatırlatma geregi duyulmuştur ya da ben böyle bir rüya görseydim size söyledigim gibi davranırdım.

ben de ona benzer bi rüya görmüştüm. eski bi arkadaşımın annesini görmüştüm. zaten hiç görüşmüyoruz ama rüyamda bana büyü yapıyodu. hiç de öyle bi kadın diildi ama...

enerji veren hap var mı diye bakıyordum mutsuzluğa doyum diye bir şey gördüm meğerse kitapmış kapağında hap varmış mutsuluğa doyum habı olsa da alsam mı diye düşünüyorum :D:(

Bu apaçık bir uyarı rüyası o akrabalarınızdan uzak durun hanenize sokmayın uzakta oturuyorlarsa misafir gelmek isterlerse kabul etmeyin
Aynen öyle uyarı rüyası olmuş. O gördüğüm rüyadakiler ile bizim aile kavgalılar. Çocuklar iyi anlaşıyor ancak aile büyükleri selam bile vermiyor birbirlerine

köydeki evimizin uzagında 2 akrabam(inançsızlar) çukur kazıyorlardı

Köydeki evinizin uzağında gördün çünkü aranızdaki mesele çok uzun bir geçmişe dayanıyor.
Uzakta gördün çünkü aranız çok uzun süre önce açılmış ve başlangıç husumeti farklı farklı husumetlere evrilerek çözdükçe yeniden düğümlenen girdaplara sürüklenmiş.

bende uzaktan onları izliyordum.

Meseleye anlayışla yaklaşan, meselenin derinliklerini ve geçmişte neler yaşanmış olabileceğinin ardına düşen sen olacakmışsın. Ya da sana bir işaretler verilmiş.

Akrabam diyoduki Muskayı bizim evi göstererek eve bakıcak şekilde gömecez diyordu.

Çıkan bir anlaşmalık çözülememiş ve çareyi de size İftira atarak veya olayları gerçekliğinden tamamen saptıracak şekilde insanların kanahatlerini etkileyecek girişimlerde bulunmuş olabilirler. Sizin ev kalkı bir dönem zan altında kalmış ve haketmedikleri bedeller ödemiş te olabilirler.

Sonra ardından bizim köpeğimiz bu akrabamıza havlamaya başladı.

Olayların iç yüzünü size haber veren birisi çıkmış. Olan biteni size olduğu gibi izah eden, kendinden birşey katmayan doğru kişilerden (köpeğin ikazı) dinleyerek tehlikeye uyanmış ve tedbir almışsınız.

1 sene geçmesine ragmen unutamadım rüyayı.

Olabilir. Bazı rüyalar 40 yıllıktır. Yusufun rüyası 40 yıl sonra çıktı. Rüyasını da hiç unutmadı. Yaşam rehberi gibi ömür boyu hatırladı.

Son düzenleme:
Köydeki evinizin uzağında gördün çünkü aranızdaki mesele çok uzun bir geçmişe dayanıyor.
Uzakta gördün çünkü aranız çok uzun süre önce açılmış ve başlangıç husumeti farklı farklı husumetlere evrilerek çözdükçe yeniden düğümlenen girdaplara sürüklenmiş.

Meseleye anlayışla yaklaşan, meselenin derinliklerini ve geçmişte neler yaşanmış olabileceğinin ardına düşen sen olacakmışsın. Ya da sana bir işaretler verilmiş.

Çıkan bir anlaşmalık çözülememiş ve çareyi de size İftira atarak veya olayları gerçekliğinden tamamen saptıracak şekilde insanların kanahatlerini etkileyecek girişimlerde bulunmuş olabilirler. Sizin ev kalkı bir dönem zan altında kalmış ve haketmedikleri bedeller ödemiş te olabilirler.

Olayların iç yüzünü size haber veren birisi çıkmış. Olan biteni size olduğu gibi izah eden, kendinden birşey katmayan doğru kişilerden (köpeğin ikazı) dinleyerek tehlikeye uyanmış ve tedbir almışsınız.

Olabilir. Bazı rüyalar 40 yıllıktır. Yusufun rüyası 40 yıl sonra çıktı. Rüyasını da hiç unutmadı. Yaşam rehberi gibi ömür boyu hatırladı.
Tamamiyle haklısınız nokta atışı yorum yapmışsınız

O kişiyi yine robot gibi gördüm geçende bence bu benimle yada onun benimle ilişkisinden bağımsız bir durum sanki.. çünkü başka bir rüyada da içinde varlık varken gözleri kırmızı olarak görmüştüm. Yani başına bela ettigi baglamaci masum hanımefendilerin büyüleriyle kafayı yedi iyice kukla gibi oldu. Siz ne dersiniz Sayın Kahinimiz..

Geri