Rüyada birilerini öldürmek

TheDarkLord9o9

Kayıtlı Üye
Merhabalar tekrardan ben bir rüya gördüm ve fazla anlam veremedim cozumleyemedim daha doğrusu ve yardımcı olursanız sevinirim
Rüyamda bir eski ev gibi bir yerdeydim ve karşımda iki kişi vardı ve bir süre sonra (geçiş kısmını tam hatırlamıyorum) o iki kişiyi öldürdüm ve bulunduğum yer kanlar içinde kalmıştı daha sonra onları bir torba benzeri birşeyin içine koydum ve strese girdim cesetleri nasıl saklayacam diye ve cesetleri orda bırakıp gittim ama çok stres içindeydim
Bazı kısımları hatirlamasamda rüyanın genel olay örgüsü buydu ben tam cozumleyemedim yorumlarını okumak isterim
Teşekkürler

Çok basit. Rüya çok güzel.

İki putunu yıkacaksın. Carl Jung öğretisine göre seni rahatsız eden 2 olumsuz arketipin etkisinden artık kurtulacaksın. Bunu da inisiyatif alarak, irade ve cesaret ortaya koyarak yapacaksın.

Hayatında yeni bir süreç başlatacak. Hiç olmadığı kadar özgür hissedeceksin.

strese girdim cesetleri nasıl saklayacam diye ve cesetleri orda bırakıp gittim

Dönüşümün Bazı insanları rahatsız hissettirecek. Toplum nezdinde Bazı insanlar ayıplar kaygısı güdeceksib, Ama bir süre sonra umurunda bile olmayacak kimin ne düşündüğü. Çünkü adamları öldürdün artık. Yani bağı kestin. Yani yaşamak için öldürme cesaretine ulaştın. Bu, evrende Kendi alanını koruyabilmek Demek. Tebrikler. Rüyanı beğendim ben.

Geri