moriarty
Kayıtlı Üye
Arkadaslar bunun herhangi bir anlami var mi? Cunku 1 kere olan bisey degil surekli bir gun olmazsa bir gun mutlaka oluyor. Ornegin ruyamda korkunc bir sey goruyorum ya da bir kisi hemen ayetel kursi okumaya basliyorum. Ilk zamanlar ayetel kursi okuyarak kendimi uyandiriyodum. Simdi bazen ruyalarimda okumak istiyorum ama dilim donmuyo bi turlu okuyamiyorum. Bu gece de hatta ruyamda siyah golge gibi bi sey icime girmeye calisti ben hemen ayetel kursi okumaya basladim ama sonunu bir turlu getiremedim. Hatta arkadasim okuyamiyorsun falan dedi. Ben de gittim duanin kagida yazilmis halini buldum ordan okudum ve sonra da uyandim.
Gercek hayatta da oyle dua eden birisi degilimdir yani ayetel kursi ezberimde ama hic okumam. Acaba bu ruyalari niye goruyorum ki surekli, endiselenmeli miyim? Yani bilincalti falan oldugunu da dusunmuyorum hic bi korkum yok cunku hic bi uygulama falan da yapmiyorum.
Gercek hayatta da oyle dua eden birisi degilimdir yani ayetel kursi ezberimde ama hic okumam. Acaba bu ruyalari niye goruyorum ki surekli, endiselenmeli miyim? Yani bilincalti falan oldugunu da dusunmuyorum hic bi korkum yok cunku hic bi uygulama falan da yapmiyorum.