"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

rüya yorumu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan historya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

historya

Kayıtlı Üye
öncelikle merhaba siteye yeni oldum.
gece gördüğüm ve kafamı kurcalayan bir rüya hakkında yorum almak istiyorum. rüyamda çok zorlu, taşlık ve engebeli yollardan geçiyordum ( yüzüklerin efendisi ffilmindeki frodo ve arkadaşlarının yollarına benziyordu). tüm bu çetin yolları ekmek almak için kat ediyorum. bir fırından küçük bir somun alabiliyorum sadece. bu bize yetmez diye o zorlu yolları aşmaya devam ediyordum.
yorumlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler

öncelikle merhaba siteye yeni oldum.
gece gördüğüm ve kafamı kurcalayan bir rüya hakkında yorum almak istiyorum. rüyamda çok zorlu, taşlık ve engebeli yollardan geçiyordum ( yüzüklerin efendisi ffilmindeki frodo ve arkadaşlarının yollarına benziyordu). tüm bu çetin yolları ekmek almak için kat ediyorum. bir fırından küçük bir somun alabiliyorum sadece. bu bize yetmez diye o zorlu yolları aşmaya devam ediyordum.
yorumlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler
Cok çalışarak az kazanmayla ilgili bir rüya. Daha fazlasını kazanmak için daha fazla çalışmak zorundasın. İyi anlamda da olabilir, birileri tarafından somuruldugunu de ifade edebilir. Onu da sen ayırt edeceksin.

Geri