"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

rüya yorumlayabilecek biri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan exotic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

exotic

Banlı Kullanıcı
Günaydın gizlimabet ailesi.Bi tanıdığım dikkatini çeken bi rüya görmüş.Yardımcı olmamı istedi.Rüya yorumlayabilen biri varsa yardım edebilir mi ?

Teşekkürler ve sevgiler

Çok Zahmet olcak ama rüya'nın ne olduğunu yazsaydınız :) Rüya'nın ne olduğunu yazmazsanız nasıl yorumlansın ki ?

haklısınız ama arkadaşım alenen yazma dediği için özelden mesaj atıcaktım.Teşekkür ederim Ben size özelden yazarım ...

arkadaşlar lütfen biri rüya yorumlayabiliyorsa özelden mesaj atsın.Arkadaşımın özel yardıma ihtiyacı var.Çok karışık bi durumda ve zor bi dönemden geçiyor.Kendisi bi psişik vampir ve bazı olağanüstü durumlar yaşamış.daha önce burda anlattım fakat bi kaç kişi inanmadı. :(

İnanmayan olabilir tabikii bu doğaldır fakat aramızda bir sürü psişik vampir var. Arkadaşın nasıl bir rüya görmüş içeriği tamam gizli ama konusu nedir ?

Psişik vampir nedir bende onu merak ettim.. Ayrıca birşeyi belirtmek istiyorum, tamam forumda değişik ve ilginç paylaşımlar yapılıyor ama bu psişik vampirmiş, büyücülermiş, cadılarmış.. Bunları söyleyenleri bir araya toplasak 1 tanesi bile ne cadılığın ne vampirliğin hiç bir gerekliliğini yerine getiremez. Oyle olmayı isteyip kendini farklı hissetmekle, öyle birşey olmak çok çok farklı şeyler... Bu kişiler gözle görülür hiç bir yetenek sergileyemezler..

Psişik vampir nedir bende onu merak ettim.. Ayrıca birşeyi belirtmek istiyorum, tamam forumda değişik ve ilginç paylaşımlar yapılıyor ama bu psişik vampirmiş, büyücülermiş, cadılarmış.. Bunları söyleyenleri bir araya toplasak 1 tanesi bile ne cadılığın ne vampirliğin hiç bir gerekliliğini yerine getiremez. Oyle olmayı isteyip kendini farklı hissetmekle, öyle birşey olmak çok çok farklı şeyler... Bu kişiler gözle görülür hiç bir yetenek sergileyemezler..

Ben soylediklerinize katılmıyorum.Hepsini önyargı olarak alıyorum

Tabiki dilediğinizde özgürsünüz, bende sizin söylediklerinize katılmıyorum, hepsini hurafe olarak alıyorum..

Benim teyzem rüya fal yorumcusu istersen sana yardım edebilir kensisi parapsikoloji okudu şimdi türkiye' de yanımda istersen anlatabilirsin sana yardımcı olabilir

sn exotic kurallar gereği sitemizde Sevgili yule'nin gören ayna bölümündeki rüya ile ilgili notunu bir kez daha okumanızı öneririm.Görülen rüya için üyelerden ısrarla özelden yardım dileyerek istekte bulunmak kurallarımıza aykırı bir davranıştır.Kişi (elenamccall)yardım talebini kabul eder ki bu daha sonra başka isteklere kadar da gidebilir .Lütfen dikkat edelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri