Metanoia
Kayıtlı Üye
Uzunca bir süredir bilinçli bir şekilde rüya görmekte zorlanıyordum, bu yüzden de kendimce bir çözüm bulmaya çalıştım. Evde bir kenarda unutulmuş mavi bir taş vardı, onu elime alıp kendisinden ricada bulundum, rüya taşım ol, rüyalarımda bana eşlik et diye. O gece o taşla beraber uyudum, çok fazla bir umudum yoktu işe yarayacağına dair ama rüyamda taş benimle konuştu, isteğimi kabul ettiğini söyledi. Çok fazla detaya girmek istemiyorum fakat sonraki gecelerde ne zaman taşımla beraber uyuduysam rüyalarımda bana eşlik etti, bir çok kez karşıma çıkacak sıkıntılara karşı uyarılarda bulundu, ben de bu uyarılar sayesinde bu sıkıntılardan kolaylıkla sıyrıldım. En son eşimin sağlığıyla ilgili ciddi bir uyarıda bulunduğunda eşim bunu nasıl bilebildiğime anlam veremedi ben de rüya taşımdan bahsetmek durumunda kaldım. Sanırım bu hareketimle bir şekilde sırra ihanet etmiş olmalıyım ki rüya taşım o vakitten beri bir daha rüyama girmedi. Defalarca denedim ama artık sadece sıradan bir taş hissi veriyor. Çok pişman oldum böyle olmasına
Onarabileceğim bir durum mu yoksa bağ tamamen kopmuş mudur emin olamıyorum