"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rüya içinde rüya görme

Rüyamda rüya görüp uyanıyorum.Az önce gördüğüm rüyayı unutmamalıyım tabirine bakmak için diye düşünüyorum.Sonra gerçekten uyanıyorum.
Peki hiç rüyada rüya içinde rüya gören oldu mu :)
Aklıma Leonardo Di Caprio'nun İnception filmi geldi.
evet çok sıkça karşılaştığım bir durum :) tamamen psikolojik algılarla alakalı

Bir keresinde aynı rüyayı iç içe 3 kere görmüştüm. Her defasında uyanmalıyım diye kendimi zorlayarak bir sonrakine geçmiştim (bir sonrakini uyandım diye farz ediyordum son ana kadar) Hatırladıkça hala tüylerim ürperir, çok korkunçtu.

Bana da cok olur. Gizli olan birseyin aciga cikacagi anlamina gelir. Oyle ki kimsenin gucu bir olayi baslatmaya ya da bitirmeye yetmezken, gizli olan bir faktor cikar ve sartlari degistirerek o alayi sizin istediginiz gibi sonuclandirir. Isin icinde bir is var anlamini size alginizin katmanlari arasinda bir gecis yaparak haber verir ruya diliniz.

Ayni zamanda da zihinsel ve uyanissal farkindaliginizin gelismekte olduguna, cok daha komplex ilmi kapilarin esiginde oldugunuza da bir dokundurmadir. Ilim ehli iseniz cagridir.

Birkaç kez başıma geldi. En son sayamayacağım kadar defalarca uyandım rüyamdan. Neredeyse çıldıracaktım. Peşine uyku felci denen durumu yaşadım. Uyandığımda hala rüyamdan uyanmaya çalıştım. Gerçekten berbat ve korkunç bir durumdu. o_O

Bu rüya içinde rüya görmek çoğu zaman başıma geliyor. fantastik bir şey rüyamda lucid rüyayı bazenleri çok görüyorum...
Rüya içinde rüya görmekde bir kadar tuhaf Belki bilinç altımıza öyle yerleşiyor o bakımdanda görebiliyor olabiliriz... hayırlı akşamlar...

Geri