Atomkarinca
Kayıtlı Üye
Rüyamda saate bakıyorum saat 1:21 ve uyanıp saate baktığımda aynı saati gördüm. Bunun bir anlamı var mı sizce? Tesadüf mü?
tesadüf diye bir şey yoktur tevafuk vardır denk gelmiştir saate bakınca bilinç altına işlemiştir sıkıntı yok seni demonlar kovalamadıkça bie problem yokRüyamda saate bakıyorum saat 1:21 ve uyanıp saate baktığımda aynı saati gördüm. Bunun bir anlamı var mı sizce? Tesadüf mü?
Kendimde çocukluğumdan beri bir farklılık olduğunu hissediyorum, çünkü buna benzer bir kaç olay daha yaşadım. Örnek olarak bir anda aklıma gelen yakın akrabamın bir kaç saat sonra kaza haberini aldım. aklıma gelme şekli de aslında gözümün önüne gelme gibiydi ve arabada olduğunu görmüştüm. Bunun dışında birisi ile ilgili bir konu düşündüğümde telefonumda o kişinin o konuyla ilgili bana birşey sorduğunu ya da söylediğini de yaşadığım anlar oluyor. Bir de çocukken içinden bir ses duyardım, annemim sesi ve bana sesleniyor. Yine çocukken rüyamda hep yüksekten düşerdim. Yine bazı zamalarda uyandığımda saate bakıyorum ve saat şuan şu diyorum ve gerçekten o saat çıkıyor. Konuyla alaklı keşfedebildiğim birşey yok kendimde çünkü bu konularda çok bilgili değilim. Hangi şekilde kendimi fark edebilirim, ne tarafa yönelmem lazım bilmiyorum. Beni aydınlatabilecek veya yönlendirebilecek bir fikriniz varsa seve seve alırıımBiraz sizinle dertleşmek gibi olacak ama bu konular benim hep kafamı karıştırmıştır. Çok sabahladığım dönemler aynı durumları yaşardım. Buradaki insanlar birçok şey diyeceklerdir elbet. Bana kalırsa bizim bilincimizin tanımlayamadığımız bir genişliği ve algısı var. Bu ne görmek gibi, ne de duymak gibi. Bu tamamen hepsi ve zamanı basit boyutta algılar gibi. Yani bana kalırsa bizim bilincimiz 4, boyuttan farklı bir boyuta sahip. O yüzden gelen mesajı önceden algılayabiliyor, saati bilebiliyor, birinin canının istediğini pat diye bizim ağzımızdan çıkarken duyabiliyor, bir şeyler olacağını seziyoruz. Enerjisel varlığımız bizden çok çok üstün algılara, niteliklere sahip. Bunu sadece hayatta kalma içgüdüsünden, tetikte olma, dolayı olduğunu da düşünmüyorum. Önsezi diyip geçiştirmek de istemiyorum. Bu nefes alan kuantum bilgisayarı dünyada daha çözülmeyi bekleyen, etkileşen, çeşitleşen alt kodlar biziz. Bu algı genişliğinin sadece bazı kişilerde fazla, bazı kişilerde az, bazı kişilerde hiç olmasının sebebini, bunu bizim seçemememizi ve zamanını kontrol edememizin sebebini de bu şekilde açıklayabiliyorum. Evet bazılarımız tanımlayamadığım şekilde bilincinin genişliğini algılıyor ama bunu genellikle "bilinçsizce" yapıyor. Bunu adam gibi geliştirebilen görmedim. Mesela siz her zaman saati, bir şeyi bilmek istediğinizde olmuyor da sanki sizin bilincinize iletilen ileti ile bilinciniz süper pozisyonda olması gerekiyor gibi. Bunu çözemedim elbet. En azından dedim ben hangi hallerde bunu yaşıyorum. Bari o halleri tekrar edeyim hep bilgi alayım. Kendimi geliştireyim. Tek bulamabildiğim zihnen çok yorgun yatmak. Yattığın yeri bilmezsiniz ya. O zamanlar oluyor. Rüyadaki iletiler bende. Gün içinde özellikle annemin içinden geçen bir istediği çat diye bilinçsizce söylüyorum. Hayret ediyor ama bu öyle ne habire oluyor ne de herhangi bir koşula bağlı oluyor. Siz de bana kalırsa bu halleriniz olurken niteliksel ve eylemsel olarak ortak noktalar varsa öncesinden yaptığınız belki o haller bilincinizi yükseltiyor veya destekliyor yüksek algı yeteneğinize bağlanıyorsunuzdur.
(+Duru görü yeteneğiniz var deyip geçiştirmek istemedim. Çünkü araştırdığım kadarıyla duru görü ya çocukluktan kendini gösteren, ya ölüm eşiği deneyimi yaşayan, ya kimyasallara maruz kalan insanlarda ortaya çıkan bir durummuş. Zikir / mantra---Dua/meditasyon yapıp geliştiren var mıdır bilmiyorum
Biraz sizinle dertleşmek gibi olacak ama bu konular benim hep kafamı karıştırmıştır. Çok sabahladığım dönemler aynı durumları yaşardım. Buradaki insanlar birçok şey diyeceklerdir elbet. Bana kalırsa bizim bilincimizin tanımlayamadığımız bir genişliği ve algısı var. Bu ne görmek gibi, ne de duymak gibi. Bu tamamen hepsi ve zamanı basit boyutta algılar gibi. Yani bana kalırsa bizim bilincimiz 4, boyuttan farklı bir boyuta sahip. O yüzden gelen mesajı önceden algılayabiliyor, saati bilebiliyor, birinin canının istediğini pat diye bizim ağzımızdan çıkarken duyabiliyor, bir şeyler olacağını seziyoruz. Enerjisel varlığımız bizden çok çok üstün algılara, niteliklere sahip. Bunu sadece hayatta kalma içgüdüsünden, tetikte olma, dolayı olduğunu da düşünmüyorum. Önsezi diyip geçiştirmek de istemiyorum. Bu nefes alan kuantum bilgisayarı dünyada daha çözülmeyi bekleyen, etkileşen, çeşitleşen alt kodlar biziz. Bu algı genişliğinin sadece bazı kişilerde fazla, bazı kişilerde az, bazı kişilerde hiç olmasının sebebini, bunu bizim seçemememizi ve zamanını kontrol edememizin sebebini de bu şekilde açıklayabiliyorum. Evet bazılarımız tanımlayamadığım şekilde bilincinin genişliğini algılıyor ama bunu genellikle "bilinçsizce" yapıyor. Bunu adam gibi geliştirebilen görmedim. Mesela siz her zaman saati, bir şeyi bilmek istediğinizde olmuyor da sanki sizin bilincinize iletilen ileti ile bilinciniz süper pozisyonda olması gerekiyor gibi. Bunu çözemedim elbet. En azından dedim ben hangi hallerde bunu yaşıyorum. Bari o halleri tekrar edeyim hep bilgi alayım. Kendimi geliştireyim. Tek bulamabildiğim zihnen çok yorgun yatmak. Yattığın yeri bilmezsiniz ya. O zamanlar oluyor. Rüyadaki iletiler bende. Gün içinde özellikle annemin içinden geçen bir istediği çat diye bilinçsizce söylüyorum. Hayret ediyor ama bu öyle ne habire oluyor ne de herhangi bir koşula bağlı oluyor. Siz de bana kalırsa bu halleriniz olurken niteliksel ve eylemsel olarak ortak noktalar varsa öncesinden yaptığınız belki o haller bilincinizi yükseltiyor veya destekliyor yüksek algı yeteneğinize bağlanıyorsunuzdur.
(+Duru görü yeteneğiniz var deyip geçiştirmek istemedim. Çünkü araştırdığım kadarıyla duru görü ya çocukluktan kendini gösteren, ya ölüm eşiği deneyimi yaşayan, ya kimyasallara maruz kalan insanlarda ortaya çıkan bir durummuş. Zikir / mantra---Dua/meditasyon yapıp geliştiren var mıdır bilmiyorum.)
Henüz kovalayan olmadıtesadüf diye bir şey yoktur tevafuk vardır denk gelmiştir saate bakınca bilinç altına işlemiştir sıkıntı yok seni demonlar kovalamadıkça bie problem yok
Dikkatimiz neredeyse, enerjimiz oradadır. Enerjinizi hangi alana yonlendirirseniz o alan gelişecek.Hangi şekilde kendimi fark edebilirim, ne tarafa yönelmem lazım bilmiyorum. Beni aydınlatabilecek veya yönlendirebilecek bir fikriniz varsa seve seve alırıım![]()
Teşekkür ederim, bunu yapacağım.Dikkatimiz neredeyse, enerjimiz oradadır. Enerjinizi hangi alana yonlendirirseniz o alan gelişecek.
Bu gibi konularda (maji, parapsikoloji) kitap, makale vs. okuyun. Günlük tutun. Oraya yaşadığınız tüm sıradışı olayları yazınız. Ne zaman, nasıl, önceden neler olmuş. Bunlari yazın, ve ortak noktaları bulmaya çalışın.
Bir süre sonra bu olayların siklastiklarina şahit olacaksınız. Ve gozlemledikce ortaya çıkmaların algoritmasını bulursunuz. Böylece süreci yönetebileceksiniz .
Ve iç dialogu durdurmaya öğrenin.
Sana katılıyorum bence haklısınBiraz sizinle dertleşmek gibi olacak ama bu konular benim hep kafamı karıştırmıştır. Çok sabahladığım dönemler aynı durumları yaşardım. Buradaki insanlar birçok şey diyeceklerdir elbet. Bana kalırsa bizim bilincimizin tanımlayamadığımız bir genişliği ve algısı var. Bu ne görmek gibi, ne de duymak gibi. Bu tamamen hepsi ve zamanı basit boyutta algılar gibi. Yani bana kalırsa bizim bilincimiz 4, boyuttan farklı bir boyuta sahip. O yüzden gelen mesajı önceden algılayabiliyor, saati bilebiliyor, birinin canının istediğini pat diye bizim ağzımızdan çıkarken duyabiliyor, bir şeyler olacağını seziyoruz. Enerjisel varlığımız bizden çok çok üstün algılara, niteliklere sahip. Bunu sadece hayatta kalma içgüdüsünden, tetikte olma, dolayı olduğunu da düşünmüyorum. Önsezi diyip geçiştirmek de istemiyorum. Bu nefes alan kuantum bilgisayarı dünyada daha çözülmeyi bekleyen, etkileşen, çeşitleşen alt kodlar biziz. Bu algı genişliğinin sadece bazı kişilerde fazla, bazı kişilerde az, bazı kişilerde hiç olmasının sebebini, bunu bizim seçemememizi ve zamanını kontrol edememizin sebebini de bu şekilde açıklayabiliyorum. Evet bazılarımız tanımlayamadığım şekilde bilincinin genişliğini algılıyor ama bunu genellikle "bilinçsizce" yapıyor. Bunu adam gibi geliştirebilen görmedim. Mesela siz her zaman saati, bir şeyi bilmek istediğinizde olmuyor da sanki sizin bilincinize iletilen ileti ile bilinciniz süper pozisyonda olması gerekiyor gibi. Bunu çözemedim elbet. En azından dedim ben hangi hallerde bunu yaşıyorum. Bari o halleri tekrar edeyim hep bilgi alayım. Kendimi geliştireyim. Tek bulamabildiğim zihnen çok yorgun yatmak. Yattığın yeri bilmezsiniz ya. O zamanlar oluyor. Rüyadaki iletiler bende. Gün içinde özellikle annemin içinden geçen bir istediği çat diye bilinçsizce söylüyorum. Hayret ediyor ama bu öyle ne habire oluyor ne de herhangi bir koşula bağlı oluyor. Siz de bana kalırsa bu halleriniz olurken niteliksel ve eylemsel olarak ortak noktalar varsa öncesinden yaptığınız belki o haller bilincinizi yükseltiyor veya destekliyor yüksek algı yeteneğinize bağlanıyorsunuzdur.
(+Duru görü yeteneğiniz var deyip geçiştirmek istemedim. Çünkü araştırdığım kadarıyla duru görü ya çocukluktan kendini gösteren, ya ölüm eşiği deneyimi yaşayan, ya kimyasallara maruz kalan insanlarda ortaya çıkan bir durummuş. Zikir / mantra---Dua/meditasyon yapıp geliştiren var mıdır bilmiyorum.)
Örnek vermem gerekirse birinin zamanını haddinden fazla çalmışsınız ve o kişinin kader akışını değiştirerek ezeli kaderi kısmi olarak prastik değiştirmiş olursunuz.
birinin kader akışını nasıl değiştirmiş olabilirim ki? Uyarı olarak algılamamıştım açıkcası,. Örnek vermem gerekirse birinin zamanını haddinden fazla çalmışsınız ve o kişinin kader akışını değiştirerek ezeli kaderi kısmi olarak prastik değiştirmiş olursunuz.
Saygılarımla.
Merhaba,birinin kader akışını nasıl değiştirmiş olabilirim ki? Uyarı olarak algılamamıştım açıkcası,
Mesajınız aklımdaydı. Ama gereksiz eklentiler yapmak istemediğim için cevap yazmadım. Çünkü tam da bir sonuca götürecek bir şey yoktu elimde. Az önce bir yazı okudum. Bu yazıyı okurken direkt aklıma siz geldiniz. Rüya olarak indirgenmemiş ama bizim sorguladığımız şeylere belki de tümel açıdan bir cevap olabilir.Kendimde çocukluğumdan beri bir farklılık olduğunu hissediyorum, çünkü buna benzer bir kaç olay daha yaşadım. Örnek olarak bir anda aklıma gelen yakın akrabamın bir kaç saat sonra kaza haberini aldım. aklıma gelme şekli de aslında gözümün önüne gelme gibiydi ve arabada olduğunu görmüştüm. Bunun dışında birisi ile ilgili bir konu düşündüğümde telefonumda o kişinin o konuyla ilgili bana birşey sorduğunu ya da söylediğini de yaşadığım anlar oluyor. Bir de çocukken içinden bir ses duyardım, annemim sesi ve bana sesleniyor. Yine çocukken rüyamda hep yüksekten düşerdim. Yine bazı zamalarda uyandığımda saate bakıyorum ve saat şuan şu diyorum ve gerçekten o saat çıkıyor. Konuyla alaklı keşfedebildiğim birşey yok kendimde çünkü bu konularda çok bilgili değilim. Hangi şekilde kendimi fark edebilirim, ne tarafa yönelmem lazım bilmiyorum. Beni aydınlatabilecek veya yönlendirebilecek bir fikriniz varsa seve seve alırıım
Henüz kovalayan olmadı![]()