Rüya Bitiminde Yaşadığım Olaylar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan euncha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

euncha

Kayıtlı Üye
Merhaba bu saatte bu konuyu açmak istemezdim ama yaklaşık saat 04.30'tan beri uyuyamıyorum açıkçası. Bir rüya görüyordum şu an tam olarak ne gördüğümü net hatırlamıyorum ama içinde hoşlandığım kişi de vardı X kişisi olsun ben ona şimdilik Ahmet diyeyim. Daha sonrasında rüyam bitti gözlerim aralandı rüyamın bittiğine oldukça eminim çünkü telefonumda malum müzik uygulaması açık kalmış müzik çalıyordu sesi duydum. Hemen önümde biri duruyordu bir silüet ve ben Ahmet? diye seslendim sonra kafamı çevirip yüzüne bakmaya çalıştım başta normal insan yüzü olan (fakat tanımadığım bir kişi) yüzü git gelli olarak değişmeye başladı. Hani nasıl desem bir insan yüzünden başka bir varlığa dönüşüp geri insan suretine bürünüyor şeklindeydi. Üstüme doğru uzanıp resmen beni öldürmeye çalıştığını hissettim. Refleks olarak elim telefona uzandı bir yandan ezan sesi duyduğum için müziği kapattım kayboldu sonra saate baktım saat 04.22 idi. Korkudan kalkıp odamdan çıktım yarım saat farklı bir odada bekledim bir de noldu dersiniz? Ezan okunmaya başladı çünkü vakit henüz gelmişti. Hani daha öncesinde karabasan görme deneyimim olmasa bunu belki o şekilde yorumlardım fakat o çok farklı bir deneyim. Orada sesiniz çıkmıyor gibi hissediyorsunuz yaşayanlar bilir fakat bu çok farklı bir deneyimdi. Nedir bu ve ben ne yapmalıyım bilgisi veya yorumu olan arkadaşları yorumlara davet ediyorum gerçekten şaşkın ve korkmuş durumdayım saatlerdir gözüme uyku girmiyor

Geri