"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rüya Biter Bitmez Uyandığınızda...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan medcez
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

medcez

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merak ediyorum sizde de oluyor mu...
Rüya görürken saat çalıyor ve uyanıyorum, kalbime çarpıntı geliyor ve korkarak uyanıyorum. Derin uykuda olduğumdan mı yoksa kalp hastası mıyım bilemedim.

Aynısını yaşayanlarınız var mı?

Bence, derin uykuda olduğun için olabilir. Bir kaç defa aynısını yaşadım ve saatlerce kendime gelemediğim zamanlar oldu :) ama tabi tedbir kuldan tevekkül Allah'tan, sen yine de dikkat et. :)

Normal demek ki. Korkulacak bir rüya görmüyorum, bir de bir keresinde garip bir şey oldu.

Annemi çok özlemiştim, uzaktaydık. Rüyamda gördüm, eve gelmişti su içmek için. Sürahiyi aldım, bana; "İçme o suyu, şu an ruhun burada!" dedi ama ben içtim. Sonra sanki bedenimin içine ruhum girmiş gibi oldu ve uyandım. Gün boyu midemde o suyun ağırlığını hissettim.

Tabi kime anlatsam dalga geçti. Yine kalp çarpıntısı olmuştu.

Bazen insanlar gördükleri rüyanın etkisini taşırlar bilinçaltına yerleştiği için. Belki bu yüzden olabilir, neden dalga geçiyolar anlayamadım, gayet normal bir şey bence. :)

Ben alarm çalmasına uyanmıyorum ama biri beni aniden kaldırmaya kalkarsa genelde korkarak ve çarpıntı olarak kalkıyorum ve nadir de olsa sağ yumruğun kaldıran şahısın anlında oluyor :D Bu arada kalp için kontrole gittim canavar gibiymiş :) Yani korkma

Derin uykudan gurultu tarzi bir sey ile uyandiginizdan dolayi kalbiniz böyle tepkiler verebilir.

Kalple ilgisi yoktur. Genelde uykudan ani uyanılınca olur ya da kafanızı meşgul eden korktuğunuz bir şey varsa. Normal zamanlarda ya da efor sarfettiğinizde kalp bölgesinde ağrı olmuyorsa bir şey olmaz.

Ben de bazı rüyalardan uyandığımda kalbimin müthiş şekilde ısındığını hissediyorum ve hızlı hızlı attığını işitiyorum. Geçen gün rüyamda ameliyat olmuştum, tüm acıları sonuna kadar hissettim ve acı içinde uyandım. Rüya olduğunu anlamıştım ama kontrolü ele alamadım, rüyayı bitiremedim bile. Çok büyük bir çaresizlik..

Geri