Rus gizli kitabı

Aisling

Kayıtlı Üye
Katılım
31 Tem 2016
Mesajlar
978
Tepkime puanı
1,487
Konum
HARİKALAR DİYARINDA
Dante Sentori adli bir adam, gittigi barda, Petro adinda bir Ukranyali ile tanisir ve samimi olurlar. Dort yillik bir arkadasliktan sonra birlikte Ispanya'ya Petro'nun hapisteki kardesini ziyarete giderler. Oradan da Petro'nun Portekizde yasayan babasini ziyarete giderler. Petro'nun babasi emekli bir Ukranya diplomatidir. Emekliye ayrildiktan sonra Portekiz'e yerlesir.
Ziyaret boyunca konusulur, eglenilir, derken Petro'nun babasi onlardan evdeki evrak dolu bir odayi, misafir odasi yapmak icin temizlemelerini rica eder. Iki arkadas tum odayi toparlar ve 58 kutu dolusu evrak ve kitap elde ederler. Evraklar Petro'nun babasinin diplomat olarak calistigi donemlere aittir ve bazilari Rusca'dir.

Evraklari toparlarken, bazilarini tercume ederler ve bilgileri cok ilginc bulurlar. Petro'nun babasindan izin alarak kutulari kendi evlerine gotururler. Haftalarca evraklari incelerler; konularina, tarihlerine ve yerlerine gore ayirirlar. Derken 1951 yilinda hazirlandigina dair bir kitap bulurlar. Kitap Dunya ile iletisime gecmis, ziyaret etmis ve koloniler kurmus uzayli irklar hakkinda. Icinde bilgiler, belgeler, resimler ve ara ara elle yazilan eklemeler var. Petro'nun babasi kitapin eski bir Sovyet Ajani arkadasindan kalma oldugunu ve cok az kisinin bu kitaptan haberi oldugunu soyler. Ilginc olan ise bu kitapta belirtilen irklarin, gunumuzde bircok film ve video oyunlarinda karakter olarak gosterilmesidir.
Ozellikle bilincli bir programla, cizgi film ve bilgisayar oyunlariyla yeni nesil bu turlere hazirlatiliyor. Gelecekte karsilastiklarinda, korkmadan onlarla yasamayi bilinc altina simdiden yerlestiriyorlar. Toplum yavas yavas hazirlaniyor.

Bu yuzden Dante ve Petro kitabi ingilizceye cevirip basmak isterler. Oncesinde internete video olarak yuklerler, bir kac saat sonra video birileri tarafindan silinir. Sonrasinda Petro original kitabi Dante'ye getiriken yolda bir trafik kazasi gecirerek olur ve original kitap ortadan kaybolur. Bunun uzerine Dante kitapi online olarak paylasir ve videolarla paylasir.

//Link atmak yasak diye biliyorum, o yüzden ilgili videoyu buraya atacağım. O videonun altında bir link kısmı var. Linle basınca kitap açılıyor direk.//

 

tuanadolunay

Kayıtlı Üye
Katılım
15 Tem 2011
Mesajlar
235
Tepkime puanı
256
Kitap linki hala açık kitap içeriği oldukça ilginç gerçekliği tabi ki tartışılır incelemekte fayda var.
 

fox07

Kayıtlı Üye
Katılım
16 Ocak 2016
Mesajlar
59
Tepkime puanı
43
Aleister Crowley Mısır'dayken "The book of the law" kitabını yazmasına yardım eden Aiwass isimli varlık da aynı bu uzaylılara benzemektedir.

Crowley tarafından resmedilmiş Aiwass
aiwass_1330639_m.jpg
 
Üst