Denendi umursayan bile olmadıRunelerden ziyade, korunma dualarının daha etkili olacağını düşünüyorum.
Büyü vb varlıklar veya kabile olayında bu dediğiniz etkilimi size işlem yaptirsak,En güçlü korumaları duridler yapar. Bir örnek
Sistem tabi ki etkili. Lakin önemli olan işlemi yapacak kişidir. Kişi ne kadar etkin güce sahip bilmiyorum. Be kadar iyileşmek istiyor ne kadar korunmak istiyor bilinçaltı nasıl işliyor bilmiyorum. Sistemde sorun yok
Havas ile hem size ve ailenize, hem de mekan koruması yaptırın. Tabi bu işi gerçek anlamda bilen birine. Ayrıca koruma muskaları işe yaramaz diyen sahtekarlara da inanmayın, güçlü yapılmış bir muskanın görevlileri zaman içerisinde bedendeki cini de çıkmak istemezse, zaman içinde etkisini ortadan kaldırıyorlar.Gizlenen bir varlık yaşı var falcı özelliği mevcut, yakından iletişim kurduğumuz kisiler hakkında kontrol eden gezen bir varlık koruyormu anlamadık
Ayrıca çok rüya gösteriyor
Büyü mü yoksa bizden kaynaklımı çözemedik nasıl yapılır çözümü bunun peki?
Aile olarak cidden huzursuz hissediyoruz
Ne yapabiliriz?
Ayrıca büyü etkisi altındayız bunu haberci rüya olarak görüyoruz
Bulamadım ve ciddi şekilde hastalandımHavas ile hem size ve ailenize, hem de mekan koruması yaptırın. Tabi bu işi gerçek anlamda bilen birine. Ayrıca koruma muskaları işe yaramaz diyen sahtekarlara da inanmayın, güçlü yapılmış bir muskanın görevlileri zaman içerisinde bedendeki cini de çıkmak istemezse, zaman içinde etkisini ortadan kaldırıyorlar.
Tam anlayamadım. Yaşadığınız şeyi anlatabilir misiniz. Fikir belirmeden çıkarım yapmadan.Gizlenen bir varlık yaşı var falcı özelliği mevcut, yakından iletişim kurduğumuz kisiler hakkında kontrol eden gezen bir varlık koruyormu anlamadık
Ayrıca çok rüya gösteriyor
Büyü mü yoksa bizden kaynaklımı çözemedik nasıl yapılır çözümü bunun peki?
Aile olarak cidden huzursuz hissediyoruz
Ne yapabiliriz?
Ayrıca büyü etkisi altındayız bunu haberci rüya olarak görüyoruz
Tam anlayamadım. Yaşadığınız şeyi anlatabilir misiniz. Fikir belirmeden çıkarım yapmadan.
Benim üzerimde cinler vardı büyü sebebiyle gelen, ruh sağlığı pek yerinde olmayan biri tarafından defalarca büyü sebebiyle cinler musallat oldu. Kurtuldum sayılır fakat biraz sabır istiyor, bazı cinler kötü karakterli olduğu için enerji çekmek için kalmaya uğraşıyorlar. Bir uzman bulmadan kurtulmanız zor, şakaya gelecek işler değil maalesef metafizik ortam.Bulamadım ve ciddi şekilde hastalandım
Bana yardımcı olabilirmisiniz sizde galiba aynı sorundan müzdaripsiniz
@ŞAMAN-URUM izin verirse tabiki
Ayrıca sizin fikirlerinizde önemli
Şimdi çok iyi anladım. Bazı kötü Varlıklar ( parazitler) hediye verir bağımlı kılar. Kişiler hocaya vs gitse bile varlıkları bir türlü kovamaz çünkü kişiler gitmesini aslında gerçekten istemezler.
Açıkça görülüyor ki bunlar zararlı parazit varlıklar kovulması lazım. Sizlerin kesin kararlı ve istekli olması lazım.
Kendi kendine şunu yapın diyemem o yüzden bir uzman bulmanız lazım.
Gizlimabet olarak tavsiye veremiyoruz. O yüzden kendiniz bulmanız lazım size yardımcı olacak kişiyi.
Sizin adınıza sevindim, peki en iyi uzmanlar il olarak nerede? Benim cidden bu konuda yardıma ihtiyacım var 1 yıldır ilerledi bu olay daha kötüye gidiyorBenim üzerimde cinler vardı büyü sebebiyle gelen, ruh sağlığı pek yerinde olmayan biri tarafından defalarca büyü sebebiyle cinler musallat oldu. Kurtuldum sayılır fakat biraz sabır istiyor, bazı cinler kötü karakterli olduğu için enerji çekmek için kalmaya uğraşıyorlar. Bir uzman bulmadan kurtulmanız zor, şakaya gelecek işler değil maalesef metafizik ortam.
Sağolun. Şöyle söyleyeyim il değil de arkadaş çevremden bir hoca bulmuştum boy hamaylı isminde muska yaptı zaman içerisinde zayıflattı, tam kurtulamadım ama yüzde 80 oranında iyileştim sayılır, hoca zayıflayıp biter demişti. bendeki büyüyle gelen cin Urumun dediği gibi kötücül ve şeytani olduğu için çok fazla inatçı ve de zayıfladıkça büyük ölçüde his ve duygu değişimi de oldu olumlu yönde. Ben de fiziksel rahatsızlıklar geçiriyordum zayıflayınca geçti hepsi.Sizin adınıza sevindim, peki en iyi uzmanlar il olarak nerede? Benim cidden bu konuda yardıma ihtiyacım var 1 yıldır ilerledi bu olay daha kötüye gidiyor
Sağolun. Şöyle söyleyeyim il değil de arkadaş çevremden bir hoca bulmuştum boy hamaylı isminde muska yaptı zaman içerisinde zayıflattı, tam kurtulamadım ama yüzde 80 oranında iyileştim sayılır, hoca zayıflayıp biter demişti. bendeki büyüyle gelen cin Urumun dediği gibi kötücül ve şeytani olduğu için çok fazla inatçı ve de zayıfladıkça büyük ölçüde his ve duygu değişimi de oldu olumlu yönde. Ben de fiziksel rahatsızlıklar geçiriyordum zayıflayınca geçti hepsi.
Kesin bir şey söylemem ama bende işe yaradı.Muska vb yaptırsam geçer o zaman? öylemi anlamalıyım