"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rune okuma ve bağlama eğitimi 2024-2025

runes 2025.png

Rune kehanet okuması ve sihirli semboller ile gizli ilimlerin en kadim sistemi öğrenmek ister misin? Kuzey şamanizmi ve Türk Şamanizm bilgilerini harmanladığım kadim Rune sembolleri ile mucizeler oluşturabilirsin.

Bilinçaltı çalışmaları, derin psikolojik bağlamları, arketipler ile eşi benzeri olmayan bir eğitim.

Bu eğitim Rune Sembolerini öğrenmenin ötesindedir. Türk Şamanizm’i ve Kuzey Şamanizm’i sırlarını Türk runeleri ve Norse rünleri Bilgeliği içerisinde öğreneceğiz. Doğu mistisizmi, genostik kabala, yantralar gibi diğer ilimleri de bir harmoni şeklinde işleyeceğiz.

Gizli ilimlerin birbirleri olan o muhteşem bağına şahitlik edeceğiz.

“Rune Yolcusu”

Rune sistemi Yaşam ağacının bize bir armağanıdır. Evreni anlamanın ve tanımanın bir yoludur. 24 Kadim sembol sayesinde evrenin gizli dilini öğreniriz.

9 ay süren eşsiz bir eğitim süreci sizleri bekliyor. Onlarca farklı uygulamayı da beraber yapacağız. Dopdolu bir eğitim içeriği.

www.bilgimabedi.com

Eğitim için son kayıtları alıyorum. 23 eylül ekinoksu için göbekli tepede olacağım inisiyasyon ile başlayacağız. O yüzden düşünen var ise görseldeki numaradan bana ulaşsın

Geri