"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rune larla yapılan işlemlerde

kenan01260

Kayıtlı Üye
Runelarla bi işlem yaptığımız da etkisi kısa sürüyor max 2 ay bunu ömürlük şekilde yapılabilir mi runelar bizim enerjimizle çalışmıyormu aslında biz diyene kadar çalışmaya devam etmesi gerek ama öyle olmuyor kesinlikle ritüeli yenilememiz gerekiyor bu konu hakkında bilgilerinizi bekliyorum.Son olarak runelarla aynı konuda max 2 kere verim alabiliyorum 3. veya 4.kezde artik işe yaramamaya başlıyor sebebi benden kaynaklımı runeların doğasımı böyle?

Runeler uzun süre etki etmez. Uzun süre kullanı tekniği var elbetteki. Lakin tek rüneler yanda bindrune. Belli bir süre sonra etkisi geçer. Aynı konu için aynı rünlerle de çalışmamak gerekir. Başka bir eksik yan yanda artı yan düşünerek yeniden bağlama yapmak gerekir. Yani sizin de söylediğiniz gibi bu runelerin doğasından kaynaklanır.

İşe yaramaz değil de artık aynı konuya aynı şekilde çalışmamak gerekiyor. Başka bir bakıç açısı geliştirmek lazım. Runlere sorun neye ihtiyaç var ona göre çalışın.

Runeler uzun süre etki etmez. Uzun süre kullanı tekniği var elbetteki. Lakin tek rüneler yanda bindrune. Belli bir süre sonra etkisi geçer. Aynı konu için aynı rünlerle de çalışmamak gerekir. Başka bir eksik yan yanda artı yan düşünerek yeniden bağlama yapmak gerekir. Yani sizin de söylediğiniz gibi bu runelerin doğasından kaynaklanır.

İşe yaramaz değil de artık aynı konuya aynı şekilde çalışmamak gerekiyor. Başka bir bakıç açısı geliştirmek lazım. Runlere sorun neye ihtiyaç var ona göre çalışın.
Runelarla negatif bi işlem yaptığımda tabiki bana kat ve kat geri dönüşü oluyor ve çok değişik şekillerde oluyor runeların gerçekten inanılmaz yapıları var çok zekiler bu negatif etkiden arınma yaparak kurtulabilirmiyim yoksa paşa paşa cezasını çekmek zorundamiyim ?

Geri