"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rün akımı başlatalım

@nurumm sanki formül dizmektense çıtalar daha kuvvetlidir gibi bir algı oluşmuş aslında yanlış bir düşünce.
@lunar_essence Kullanmayı bildikten sonra hayal gücünüze sığan her seyi denersiniz. Dediğiniz olayın mümkün olduğuna inanıyorsanız yaptığınız formül size cevap verir

@nurumm sanki formül dizmektense çıtalar daha kuvvetlidir gibi bir algı oluşmuş aslında yanlış bir düşünce.
@lunar_essence Kullanmayı bildikten sonra hayal gücünüze sığan her seyi denersiniz. Dediğiniz olayın mümkün olduğuna inanıyorsanız yaptığınız formül size cevap verir
Duvara elimle kazıdım ama etkili olduğunu nasıl anlarım kazıdığım yerin üstünde bir soğukluk falanmı olması gerekli

Amacından şaştı derken, kullandım ve sonuç aldım değil. Ben kendim birlestirmeye çalışıyordum ama Urum çoğunda tasarladıgım amacın çıtada uygun düşmedigini söylemişti. Ben çok dolaylı yerlerden anlam yuklediğim için oyle olduğunu düşündüm ama hazır olanları brn de kullanıyorum.
Tek çıta dışında böyle sağlam yapılabilirmi ayrı ayrı yapılarak mesela direk mekan mühürlemek gibi

Tek çıta dışında böyle sağlam yapılabilirmi ayrı ayrı yapılarak mesela direk mekan mühürlemek gibi
Yada sağlam enerji çekme için bindrune

Artırıyorum..
Çalınan enerjileri geri alma ve tekrar enerji çalınmasını engellemek için bindrune 😊
Arttırıyorum arakne gliflerle birlikte daha yönlendirmeli bir hal izleyip hem agresif enerji hemde birazdaha pasif enerjiyle yolunu bulduk teorik olarak( ya arttırdıkta rhea cevap gelmezse açık arttırma gibi ortada kalıcak ☺️)

Geri