"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ruhun 7 Kapısı

selamlar kitabınız hayırlı olsun belki konu dışı olacak ama ergun candan"ın iletişim numarası sizde varmı acaba

Elinize aldığınız an iyice anlamadan elinizden bırakmayacağiniz, tamamen öğretici harika bir kitap. . Yüreğinize sağlık sayın Urum..

Hayirli ugurlu olsun.
kitabinizdan bende isterim.
bende yurddisindayim bizler nasil abiliriz
Bazı siteler yurt dışı satışı yapmaktadır hemde bayağı bilinen siteler.
Rekalm olacağı için site isimlerini açık açık yazamıyoruz.
Ama yurt dışı kitap satış gibi kelimelerle googlede arama yaparsanız ilgili sitelere uğlaşabilirsiniz.

Sitesine göre değişir.
Seçeceğiniz site hakkında internette yapılan yorumları okuyun.
Ayrıca kapıda ödeme imkanını tercih ederseniz bu sizin için daha güvenli olur yurt dışı satışta bu ödeme şekli varmı bilmiyorum ama bir bakın bence.

Ben kitabı kısa zaman önce bitirdim.Öyle bi çırpıda roman gibi okunacak bi kitap değil,bilgi çok.Sindire sindire okumak lâzım,tek bi satır bile çok önemli, bi paragrafa bedel anlatım var.
Son bölüm çakra afirmasyonları ,güneş selam yogası,mudralar tek kelimeyle muhteşem,uygulamasıda çok keyifli.Kitapta o kadar çok altını çizdiğim yer var ki , çok komik görünüyor.Bütüne baktığımda kitabı komple çizmişim.:)

Bu kitabı edindim. Gerçekten üslubunuz çok anlaşılır, net; konuyla ilgili de çok detaylı bilgiler verilmiş. Okuyup notlar alacağım ve umarım düzenli uygularım. Yazdığınız için teşekkürler.

Geri