Bu foruma birçok kez soru sormak aradığımı bulmak için 15 yaşımdan beri giriyorum. Şimdi 20'yi aştım. Ergenliğimde parapsikolojik durumlar yaşadım melek işaretleri görmek, varlık belirtileri gibi. Korktuğum için uzaklaştım. Geçenlerde yatağa uzandım ve Şaman davulu sesi açtım. Benim afantezyam yani hayal kurma, zihin körlüğüm var. Annemim yüzünü dahi tasavvur edemem işte. Gözümün önünde rengarenk bulanık uzaktan gözüken renkler geldi. Sonra ellerim ayaklarım ve göbeğime , bir şişeyi boşaltırken oluşan basınç gibi, bir etki oldu. Sonra bir şeyler düşündüm ama hatırlamıyorum. Uzun zaman sonra tekrar gelip sormak istedim.
Ruhumdan uzaklaşıyorum derken artık kendimi çıkmazda hissediyorum. Üniversite 2.sınıf öğrencisiyim; aile evinden uzakta, günlerin aynı olması, bölümümün geleceği iç açıcı olmaması, ailemin durumunun da iç açıcı olmaması sebebiyle artık kendimden, ruhumdan uzaklaşmış hissediyorum. Ergenken, lise okurken her şey çok güzeldi çünkü geleceğe dair hiçbir düşünce,kaygı yoktu. Şimdi ne yapacağımı bilmeden yürüyorum ama bir şeyler için çabalıyorum. Öyle içimi dökmek istedim.
Ruhumdan uzaklaşıyorum derken artık kendimi çıkmazda hissediyorum. Üniversite 2.sınıf öğrencisiyim; aile evinden uzakta, günlerin aynı olması, bölümümün geleceği iç açıcı olmaması, ailemin durumunun da iç açıcı olmaması sebebiyle artık kendimden, ruhumdan uzaklaşmış hissediyorum. Ergenken, lise okurken her şey çok güzeldi çünkü geleceğe dair hiçbir düşünce,kaygı yoktu. Şimdi ne yapacağımı bilmeden yürüyorum ama bir şeyler için çabalıyorum. Öyle içimi dökmek istedim.