"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ruhlar Bölgesi 3

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 43887
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
4

43887

[video]https://youtu.be/5Iw5O9agatA[/video]

Beklediğim korku filmlerinden.Korku filmi severlere duyurulur :)

James Whannell'ın korku serisi Ruhlar Bölgesi'nin 3. filmi, 2015'te gösterime giriyor.
Gösterim tarihi 5.Haziran .2015

EL-CİNDN sonra bu aralar vizyonda olan HELAK filmi beğendiğim ve en çok ürktüğüm korku filmleridir,Ruhlar bölgesi hiç ürkütmüyor ama izlemeye değer diye düşünüyorum :D sabırsızlıkla beklıyorum

1. ve 2. bölümü ailece (çocuklar hariç) izlemişdik ve çok beğenmişdik!
3. bölümün fragmanıda baya bir gerilim sözü veriyor!

Çok ilgimi çekmiş, insanı astral seyahatten soğutarak çokta çektirmiş bir filmdir :D
3.sünün geldiğinden haberim yoktu, çok heyecanla bekliyorum :)

Ruhlar Bölgesi korku filmi kıtlığı yaşadığımız şu dönemde ilaç gibi.5 haziran büyük gün,neyse az kaldı:hurray:.

Bende heyecanla bekliyorum bunu :hurray: Astral seyahati bu film ile öğrenmiştim. Korku filmi severlerin kaçırmaması gereken bir seri. Son 5 gün :hurray:
*Leigh Whannell ve James Wan'ın serisi olacak :)

Ruhlar bölgesi yine bitmiyor,filmin finali 4. 'nünde geleceği mesajıyla sonlanıyor.Beklentimin altındaydı beğenim.1 ve 2 kesinlikle daha iyiydi.Ancak diğer korku filmleriyle kıyaslarsam yine hepsinden daha iyi.
Siccin 'in fragmanını gördüm.O ne yahu ,mezar falan,cidden ürktüm.

Ne yalan söyleyeyim bana göre tüm serisi oldukça korkunç ve korku filminin hakkını veriyor. Ruhlar Bölgesi 3'ten de aynısını bekliyorum. Sanırım bize de izlemek kalıyor :)

Bence bu bölüm 1. ve 2.den daha iyiydi. İlk iki film acayip gizemliydi. Bunda ise korku gizeminde önüne geçmişti. Ben bayıldım. Bakalım 4. bölüm gelicek mi.

Bence bu bölüm 1. ve 2.den daha iyiydi. İlk iki film acayip gizemliydi. Bunda ise korku gizeminde önüne geçmişti. Ben bayıldım. Bakalım 4. bölüm gelicek mi.

senaryo ve kurgudan çok, aksiyona önem veriyorsunuz belki ondan dolayı öyle geldi.. bu film dışında varmı öneriniz güncel fimlerden?

Geri