Ruhani arkadaşlar ve Soyumuzdan gelen enerji mirası

jokerlendin

Kayıtlı Üye
Merhabalar,
Öncelikle herkese musmutlu bir hafta diliyorum.Forumunuzu bir arkadaş vesilesiyle öğrendim ve tabi ki siz değerli arkadaşlara danışmam gereken konular var.

28 yaşındayım ve geçtiğimiz sene Temmuz ayına kadar okuma, fal,ruhani arkadaşlar,ilimler nedir umursamazdım , araştırmaz ve dalga geçerdim.Aynı oranda dinden çok uzaktım inancım sıfırdı.

Eğlence amaçlı arkadaş ortamında bakmaya başladığım fallar ile birlikte hisler ve söylemler sonrası bu kadar tesadüf olabilir mi gibi çelişkilerim olmaya başladı ki bu yaşıma kadar çevremden falcı eksik olmadı arkadaş ortamlarım hep böyleydi.Fal konularına giriş yaptığımda çoğu insanın aksine ; vesvese , korku, musallat, paranoya gibi durumlar başıma gelmedi ki bundan bir süre sonrasında farklı ilimlerdeki insanlarla denk geldim. Hatta aradaki 1 senelik zaman diliminde sürekli bu konuları konuşur tartışır ve öğrenmeye başladım. Bu zamana kadar hiç 3 harfli görmedim hep 6.hisle ilerledi çoğu konuda kendi yaşadığımı ya da söylediğimi bu alanlarda bilgi sahibi olan insanlarla teyit etmeye çalıştım. Hayatımda rüya görmem ve gördüysemde hatırlamazken şu süreçte gördüm ve mesaj verici rüyalar olduğuna inandım ama bu mesajın kaynağını hala anlayabilmiş değilim. İlim öğrendiğimde yanımdaki arkadaşları herhangi bir çizim, söylem yapmaksızın hissel olarak koruma amaçlı arkadaşlarıma gönderebildiğimi farkettim. Soyumda olduğuna inanılan birden fazla ilme sahip birinden konu açıldı ve annemle kan bağı var. Kendisinin yanındakiler çok üst seviye varlıklarmış kendi gibi ve bana koruma yapıldığı ifade edildi.Bu koruma bilgisini edindiğimden bu yana dikkat ettim ve faldan uzaklaştım ve artık fincana bakmaz oldum direk söyledim. Bana fal ya da tarot bakanlarda da bir rahatsızlık ve boş bir hissiyat yani bakamama meydana geldiğini gördüm.
Konularda anlamadığım noktalar ise :
Enerji konularına girdiğim için mi koruma aktive oldu?
Soyumda birden fazla ilme vakıf olan kişinin varlığı bana mı geçti?
Benim kontrolüm dışında ilim öğretilebilir mi?
Rüyalarda gördüğüm aynı kişi benimle nasıl bağlantı kuruyor?
Rüyamda ayna ve mavi ışık görmek ne demektir?
Bazı okumalarda süleyman mührü konusu döndü ve ben bu konunun doğruluğunu nasıl anlayabilirim.
Bir çok soru var ama zamanı geldikçe onları da paylaşıyor olurum...
Enerjisi çok pozitif olan bir insanım çok uzun süredir ve bu enerji süreci dine yaklaştırdı ve 3 , 4 aydır dua eden Allah'a yakınlaşan biri oldum.

Değerli kritikleriniz ve sohbete katılımınız için şimdiden teşekkür ederim.

Merhabalar,
Öncelikle herkese musmutlu bir hafta diliyorum.Forumunuzu bir arkadaş vesilesiyle öğrendim ve tabi ki siz değerli arkadaşlara danışmam gereken konular var.

28 yaşındayım ve geçtiğimiz sene Temmuz ayına kadar okuma, fal,ruhani arkadaşlar,ilimler nedir umursamazdım , araştırmaz ve dalga geçerdim.Aynı oranda dinden çok uzaktım inancım sıfırdı.

Eğlence amaçlı arkadaş ortamında bakmaya başladığım fallar ile birlikte hisler ve söylemler sonrası bu kadar tesadüf olabilir mi gibi çelişkilerim olmaya başladı ki bu yaşıma kadar çevremden falcı eksik olmadı arkadaş ortamlarım hep böyleydi.Fal konularına giriş yaptığımda çoğu insanın aksine ; vesvese , korku, musallat, paranoya gibi durumlar başıma gelmedi ki bundan bir süre sonrasında farklı ilimlerdeki insanlarla denk geldim. Hatta aradaki 1 senelik zaman diliminde sürekli bu konuları konuşur tartışır ve öğrenmeye başladım. Bu zamana kadar hiç 3 harfli görmedim hep 6.hisle ilerledi çoğu konuda kendi yaşadığımı ya da söylediğimi bu alanlarda bilgi sahibi olan insanlarla teyit etmeye çalıştım. Hayatımda rüya görmem ve gördüysemde hatırlamazken şu süreçte gördüm ve mesaj verici rüyalar olduğuna inandım ama bu mesajın kaynağını hala anlayabilmiş değilim. İlim öğrendiğimde yanımdaki arkadaşları herhangi bir çizim, söylem yapmaksızın hissel olarak koruma amaçlı arkadaşlarıma gönderebildiğimi farkettim. Soyumda olduğuna inanılan birden fazla ilme sahip birinden konu açıldı ve annemle kan bağı var. Kendisinin yanındakiler çok üst seviye varlıklarmış kendi gibi ve bana koruma yapıldığı ifade edildi.Bu koruma bilgisini edindiğimden bu yana dikkat ettim ve faldan uzaklaştım ve artık fincana bakmaz oldum direk söyledim. Bana fal ya da tarot bakanlarda da bir rahatsızlık ve boş bir hissiyat yani bakamama meydana geldiğini gördüm.
Bazı okumalarda süleyman mührü konusu döndü ve ben bu konunun doğruluğunu nasıl anlayabilirim.
Enerjisi çok pozitif olan bir insanım çok uzun süredir ve bu enerji süreci dine yaklaştırdı ve 3 , 4 aydır dua eden Allah'a yakınlaşan biri oldum.

Benim de anne soyumda benzer bazı hikayeler var. Seninle yakın tarihte bir gelişim yaşamaya başladım. Rüyalarda verilen semboller, sözcükler ve görüşmeleri not alıyorum. Çevremdeki insanlar bilinçli olmadan bana bu konuda ilerlememi sağlayacak paralel konularda anlatımlar yapıyor. Benim şahsi tecrübem seninkiyle örtüşüyor özellikle yaratmak istediğim etkileri korunma, lanet, şifa gibi bir insana gönderebiliyorum ama bunu yapmada ben bir köprü olduğumu düşünüyorum. Aynalar portaller olarak çalışır rüyada. Ancak rüyada aynalara yaklaşıp iyice değerlendirmeye çalış amacını sorgula. Mavi ışık yaratıcı, etki gücün yüksek olduğun için görünüyor. Ek anlamları da var detaylı araştırabilirsin. Aura rengin mavi olabilir. Rüyalarda kontrolün dışında değil de hazır olduğun için sana bazı miraslar verilmiş olabilir ben de aynı tecrübeleri yaşıyorum. Yakın zamanda hayvanlarla iletişim kurabildiğimi farkettim. Belki hep vardı ben nasıl kullanacağımı bilmiyordum ama yeni verilmiş gibi hissediyorum. Sohbetlerde geçen semboller senin gelişimin için önemli detaylar. Ancak Süleyman mühründeki en önemli detay çiçek ve yıldız formuna benzeyen geometrik yapıdır ben de bu konuya ilişkin araştırmalar yapıyorum. Hz muhammedin hz Hatice’nin evinde secde ettiğ mihraptaki çiçek formu, Mezopotamya’daki ishtarın çiçek sembolizmi benzerdir aynı zamanda bunlar Venüs yıldızına da benzer durumda. Akşam yıldızı ve sabah yıldızı olarak bilinen yıldız da Venüs yıldızı olarak bilinir. Sanat tarihi açısından çiçek formları sonsuz yaşamı ve yaşam döngüsünde sağlık, doğum, şifa gibi kozmik anlamları var. Mühürü böyle temel bir biçimde ele almanı öneririm. Bunun dışında mührün işlevi olan güç farkındalığı artan kişilerde çok güzel çalışabilir. Mesela senin birkaç aydır İslami metotlar ile hayatına yön vermen bunun sonucu sanırım. Güce sahip değilsin, gücün farkındalığındasın ve onunla birlikte çalışabiliyorsun. Farkındalık erdem ile çalışmalı. Gündelik hayatta kendini mutlaka gözleme al. Davranışlarının sonucu olarak bazı konularda daha çok zorlanabilirsin. Son olarak müzikle ilgilenmeni öneririm müzik bilmek ve müzikle ilgilenmek de spiritüel olarak gelişimini destekler. Benim YouTube da oluşturduğum bir kolaj var sakin anlar, diye o çalma listesindeki çoğu ilahi, dinleti, üvertür, prelüd vsvsvsv bu işlevde

Merhabalar,

Senin durum tam anlamıyla GNOSİS bence, müzik açısından erik satie nin gnossienne eserini dinlemeni öneririm. Benim en değerli keşfim ağırlığın, dinginliğin gücüydü. Soruların çok güzel ama sürekli kendine sorular sorup bunlarla kendini ihmal etme. Gündelik hayatı dolu dolu yaşa. Yaşam enerjin güçlü olsun. Ne olduğunu bilmediğin neden geldiğini anlamadığın mesajların ağırlığı ile uğraşırsan zihnisinir olabilirsin. Duygusal dayanıklılık ile kendini geliştirmeni öneririm. Çok şey öneriyorum farkındayım ama psikolojin ne kadar sağlam olursa o kadar iyi olursun. Yoksa yaşadıklarının birer serap ve hayale dönüşme tehlikesi var. Psikoza düşüp düşmediğimden emin olman gerek. Patolojik olarak değerlendirmeni kendin kontrol edebilecek tecrüben var mı bilmiyorum ama bunu da hatırlatmak istedim.

Geri